Târgul International de Carte si Muzica – Brasov 24 – 27 martie 2011

Proiectul cultural “Targul International de Carte si Muzica” Brasov, editia a VIII, 24 -27 martie 2011, Aula Sergiu T. Chiriacescu Universitatea Trasilvania sustinut de Libris, continua o traditie inaugurata in 2003, reunind cu succes edituri, case de discuri si artisti din intreaga tara.Pe parcursul a celor 4 zile de targ vom expune alaturi de edituta Eikon cartea Prof. Antr. Fitness specialist Mihai Dragomir – IA-TI PORTIA DE SANATATE

Ia-ti portia de sanatate cu Mihai Dragomir
. Incepand cu 15 aprilie 2011 cartea poate fi gasita si in Bucuresti la libraria Eminescu , Brasov – libraria Libris , Iasi – libraria Eurolibris , Timisoara- libraria Isotera.Cartea poate fi comandata si accesand site-ul www.cardiomix.ro sau www.mihaidragomir.ro .

“Ia-ți porția de sănătate!”Prima carte despre dieta, fitness si o viata sanatoasa semnată de cunoscutul antrenor specialist fitness Mihai Dragomir a fost lansata in 3 martie în cadrul evenimentului Estetika & Wellness, ediția 2011, care s-a desfășurat la Sala Palatului. Mihai Dragomir este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori specialiști în fitness din România și autorul singurei ‘’diete’’ de anti aging de pe piața autohtonă -Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix .Secretele sale constau într-un program foarte inteligent și care a adus, pana în prezent, rezultate remarcabile. ‘’Am scris această carte după mulți ani de experiență și la îndemnul prietenilor și cursanților mei. M-am gândit că programul Cardio Mix trebuie să fie accesibil tuturor celor care își doresc să schimbe ceva în viața lor”, a declarat Mihai Dragomir .Cartea puncteaza trei elemente de larg interes pentru cei direct interesaţi de adoptarea unui mod de viaţă corect şi sănătos : activitate mentală intensă , alimentaţie echilibrată şi pregătire fizică specifică adaptată .Cum se folosesc mesele intermediare, care sunt caloriile care nu îngraşă, ce e bine să mănânci în pauza de prânz, care sunt soluţiile pentru un metabolism lent, de unde vine nevoia de mişcare, cum combatem viaţa sedentară, meniu sănătos şi gustos, exerciţii fizice dozare ,etape ,săbirea pe scurt ‘’ – sunt doar câteva din subiectele abordate în carte.Artistul CRBL , campioana la canotaj și maraton, organizatoarea Bucharest City Marathon – Valeria Răcilă van Groningen sau Ileana Badiu- Managing Partner Wunderman România sunt doar cateva nume cunoscute care practica acest concept.

Volum: Ia-ți porția de sănătate!

Autor: Mihai Dragomir

Editura: Eikon

Anul apariției: 2011

Pentru informații suplimentare

Aura Calina

0723 439475

office@cardiomix.ro

www.cardiomix.ro

Adela Preda

0745 101458

adela.preda@wunderman.com

Despre MIKE SPORTS SRL
Despre www.mihaidragomir.ro-Mihai Dragomir – antrenorul anului 2010 -este Personal Fitness Trainer-ul care iti va modela corpul exact asa cum iti doresti. Dovada seriozitatii sta in experienta de peste 22 ani in fitness-ul romanesc si mondial, in participarea permanenta la concursurile nationale si internationale ca membru oficial, antrenor si arbitru, in aparitia in numeroase articole si editoriale despre fitness, arte martiale,miscare si sanatate pentru mase. Mihai Dragomir si conceptul sau fitness anti aging Cardio Mix ofera serviciile originale si de calitate clientilor .

www.mihaidragomir.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *