Târgul de Paște la elefant.ro

Târgul de Paște la elefant.ro. Cea mai mare librărie online din România, lansează astăzi Târgul de Paște, campanie de cadouri ce se va desfășura în perioada 22 aprilie – 7 mai 2013. Compania oferă cele mai bune opțiuni de achiziție la cărți, jucării, unele branduri de eReadere și la eBooks tuturor celor care doresc să achiziționeze cadouri pentru copii, membri ai familiei sau prieteni. Reducerile pentru toate produsele incluse în campanie vor ajunge pana la 75 %.
elefant_ro logo
Cu ocazia Târgului de Paște de pe elefant.ro, cumpărătorii vor beneficia de serviciul de livrare în 24 de ore, cu excepția sărbătorilor legale (1 și 6 mai).

“Copiii si membrii familiei apreciază sincer cadourile primite cu ocazia sărbătorii Pascale. Fiind o perioadă atât de importantă, dorim să oferim părinților și prietenilor posibilitatea de a cumpăra cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi în cel mai comod mod posibil, de acasă sau de la serviciu, la orice oră și evitând astfel aglomerația din magazinele tradiționale“, punctează Ana-Rita Da’Ros, Director of eCommerce la elefant.ro.

Cu ocazia sărbătorii Pascale, vizitatorii elefant.ro pot aduce bucurie celor dragi, oferindu-le cadouri care să le încânte sufletul, într-o perioadă plină de spiritualitate și împlinire.

Pentru fiecare comandă plasată în cadrul Târgului de Paște, cumpărătorul va primi ca bonus o revistă glossy, Glamour, Ce se intampla Doctore?, ProTV Magazin sau The One, în care să găsească ultimele tendințe în modă, sfaturi pentru menținerea sănătății, cele mai interesante povești de business sau de viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *