TATUAJUL NEGRU de SAM ENTHOVEN

Jack nici nu bănuieşte în ce încurcătură a intrat! Tocmai luase masa într-un restaurant chinezesc, împreună cu Charlie, prietenul său cel mai bun, şi cu tatăl acestuia, pentru ca brusc, să se trezească în compania unor persoane ciudate.
Într-o misterioasă cameră de hotel, cei doi prieteni dau un test, în urma căruia lui Charlie îi va apărea pe corp… TATUAJUL NEGRU!

Întâlnindu-se cu tânăra Esme, maestră în artele marţiale, cu tatăl ei şi cu misteriosul Nick, băieţii sunt atraşi într-o lume a cărei existenţă nici măcar nu şi-o imaginaseră. Iar lucrurile devin din ce în ce mai stranii…

Ce altceva poţi să-ţi mai doreşti de la un roman?

„Este evident că lui Sam Enthoven i-a făcut plăcere să ne spună această poveste — fiecare cuvânt este plin de vitalitate.” Philip Ardagh, Guardian

„Imaginaţi-vă un tărâm al literaturii în care se întâlnesc Philip Pullman şi Darren Shan.” Books For Keeps

Traducere de Sorin Voinea
ISBN: 978-973-128-293-0
Format: 13 x 20 cm
448 pagini
Preţ: 44,90 lei

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.corintjunior.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *