Teatru pentru ajutorarea oamenilor fara adapost

In curand vin sarbatorile si cu totii ar trebui sa fim fericiti. Insa pentru unii dintre noi, sarbatorile nu sunt cu nimic diferite fata de oricare dintre zilele anului. Deoarece ei nu au casa… Este vorba despre persoanele adulte fara adapost din Bucuresti, in prezent peste 5 500, care se lupta sa supravietuiasca de la o zi la alta, dormind fie langa canale, pe vreo banca din parc sau in scari de bloc, acolo unde li se permite. Pentru a le transforma visul de a avea casa macar pentru o noapte, Samusocial din Romania a demarat constructia unui Adapost de noapte pe un spatiu pus la dispozitie de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, teren situat intre Gara de Nord si Complexul Orhideea. Cu o capacitate de 30 de locuri, adapostul va oferi acestor beneficiari, ingrijire medicala, asistenta sociala si psihologica, o masa calda seara, la intrarea in centru, cat si dimineata, la eliberarea centrului si posibilitate de igienizare.

Pentru a reusi darea in folosinta a adapostului de noapte in primavara anului 2010, asa cum a fost previzionat, mai este nevoie de fonduri suplimentare.

In numele acestor persoane, Samusocial din Romania in parteneriat cu Teatrul JOINT, si cu sustinerea Radio Lynx, va invita intr-un loc boem pentru a va bucura de o piesa de teatru. Fondurile stranse prin bunavointa dumneavoastra, vor completa bugetul necesar pentru finalizarea constructiei. In plus, cei care doresc pot face donatii in produse – imbracaminte, saci de dormit, mancare, cat si produse de constructie sau mobilier.

Atasat acestui e-mail gasiti invitatia pe care cu drag si speranta vi-o transmitem.

Incercam sa facem din acest eveniment, o buna ocazie ca oamenii sa stie ca printre ei traiesc si supravietuiesc Oameni care au avut odata exact ceea ce avem noi acum – familie, serviciu, prieteni! Si ei fac parte din comunitate. Ajutandu-i pe ei, ajutati la imbunatatirea mediului in care cu totii traim.

One thought on “Teatru pentru ajutorarea oamenilor fara adapost”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *