Teatrul mintii, de Jay Ingram

Ti s-a intamplat vreodata sa mergi cu masina pe autostrada si sa-ti dai seama ca ti s-au sters pur si simplu din minte ultimii cativa kilometri? Te-ai gandit de ce timpul pare ca trece mai repede cand te indrepti spre o destinatie decat atunci cand te intorci acasa? In Teatrul mintii, renumitul om de stiinta si scriitor Jay Ingram analizeaza aceste intrebari si multe altele legate de constiinta, pe masura ce dezvaluie modul in care functioneaza creierul nostru si cum reusim sa facem ca lumea sa capete un sens pentru noi.
Jay Ingram, gazda emisiunii Daily Planet a postului Discovery Channel, ne insoteste intr-o calatorie fascinanta avand ca subiect constiinta umana. Inventariind tot ce se stie la aceasta ora despre acest mecanism psihic, Teatrul mintii este cel mai complet ghid despre modul in care functioneaza creierul nostru.
“Ce lucrare fascinanta… Ingram pare sa fi citit tot ce era mai valoros in acest domeniu, sa fi vorbit cu majoritatea expertilor de referinta, reunind rezultatele intr-o proza de o acuratete admirabila.” (Toronto Star)

Teatrul mintii, de Jay Ingram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *