Testamentul lui Will Wolfkin, Steven Knight

Cea mai palpitantă aventură de sub gheţuri. Toby Walsgrove e în această situaţie – paralizat de la naştere, incapabil să se mişte ori să vorbească, fără familie, şi-a petrecut întreaga viaţă la o mănăstire de carmelite din Londra. Asta până în ziua în care motanul lui, Shipley, începe să glăsuiască. Shipley l-a vegheat pe Toby încă de la început şi îi spune că trebuie să meargă în Langjökull, un oraş de exilaţi aflat adânc sub suprafaţa Islandei. Asta pentru că Toby nu este un băiat obişnuit, ci urmaşul măreţului rege Will Wolfkin, iar regatul are nevoie de el.

Toby n-a mai mânuit o sabie care poate opri timpul în loc. Nici nu s-a mai preschimbat în creatura a cărei rubedenie este. Nici n-a mai mers vreodată pe propriile picioare. Fie că se simte sau nu pregătit, are un destin, o responsabilitate, chiar şi o familie – şi nu toate rudele sale sunt bucuroase să-l întâlnească…

Traducere de Sorin Petrescu
ISBN 978-973-128-345-6
Format 13 x 20 cm, cartonată
352 de pagini
Preţ: 39,90 lei
8 – 12 ani

E caraghios. Dacă te naşti cu un handicap, nu poţi înţelege cum ar fi altfel.

„Un roman fantasy antrenant, bine scris, cu multe personaje minunate, care însufleţesc acţiunea alertă.” – VOYA

Steven Knight este un scenarist britanic, autor de scenarii pentru numeroase emisiuni televizate, dar şi pentru filme de lung metraj. A fost nominalizat la Oscar şi la premiile BAFTA pentru scenariul filmului Dirty Pretty Things, iar filmul Shutter Island (2010), regizat de Martin Scorsese, are la bază un scenariu de-ale sale.
Testamentul lui Will Wolfkin este prima sa carte pentru copii.
Aflaţi mai multe pe www.willwolfkin.com.

Grupul Editorial Corint a luat fiinta in 2004, prin reunirea sub o singura sigla a editurilor Corint, Leda, Runa si Corint Junior. Aflate in al doilea deceniu de activitate in domeniul cartii, editurile componente ofera cititorilor peste 400 de titluri anual, in domenii de o mare diversitate: de la manuale scolare la dictionare, atlase si tratate, lucrari de medicina, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii si tineret etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *