Tinere Sperante la Editura Lumen – Bogdan Catalin Mereuta cu al sau volum ”Luptatorii virtuali”

Editura Lumen are bucuria de a-si felicita tanarul autor, Bogdan Catalin Mereuta, elev in clasa a VIII-a din Galati, pentru premiile obtinute in urma publicarii volumului de proza scurta “Luptatorii virtuali”, publicat la Editura Lumen in anul 2010.

Intr-o asemenea zi, intr-un colt al unui vechi orasel, un baiat numit Catalin, de numai doisprezece ani, privea pe geam ploaia… Astfel, autorul isi atrage cititorul intr-o lume intretesuta de elemente reale si fantastice, o lume magica in care acesta traieste o aventura asemanatoare unui joc pe computer cu personaje fabuloase: virusi, razboinici troieni, monstri de gheata.
La doar 14 ani autorul Bogdan Catalin Mereuta se poate bucura de premii prestigioase precum: Premiul Ion Hobana al Colocviului National de Literatura SF si Fantasy, editia a II-a, la sectiunea Premiul pentru tanara speranta a anului 2010 si Premiul special la Concursul Noilor aparitii editoriale organizat in cadrul Sesiunii Nationale de Comunicari Stiitifice Campanie scolara pentru o viata sanatoasa si sportiva: antidrog, antialcool, antiviolenta, Editia a XV-a.
De asemenea, in revista de cultura specializata in analiza aparitiilor de carte si a lecturii, DILEMATECA, Adina Popescu scrie, recenzand cartea Luptatorii virtuali, publicata la Editura Lumen: La 13 ani, Bogdan Mereuta reuseste sa duca la capat un roman fantasy bine structurat, plin de imaginatie si de candoare. E o performanta care, in acelasi timp, poate anunta o noua generatie de scriitori diferita de cei de acum, caci va miza pe subiect si pe poveste.
Editura Lumen felicita inca o data autorul pentru premiile obtinute si tinde sa aduca la cunostinta ca scopul principal continua sa fie promovarea tinerilor de valoare indiferent de domenii, precum si facilitarea eforturilor acestora de a se face cunoscuti.

http://www.edituralumen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *