Transylvanian Sunrise. Secretele Sfinxului din Bucegi

O carte de Radu Cinamar și Peter Moon.

Sfinxul din Bucegi a devenit rapid una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Romania datorita formei sale asemanatoare cu Sfinxul egiptean. Acesta este situat pe platoul Muntilor Bucegi la 2216 metri altitudine, iar datorita eroziunii eoliene, in timp a capatat forma unui chip uman.

Dar Sfinxul nu este numai un obiectiv turistic ci si subiectul unei carti semnata de Radu Cinamar si Peter Moon, care se intituleaza Transylvanian Sunrise, disponibil la www.Books-Express.ro

Aceasta prezinta Sfinxul ca una dintre cele mai remarcabile descoperiri arheologice din istoria omenirii datorita secretelor sale descoperite de romani si americani.
Povestea incepe in 2003, cand Pentagonul descopera prin intermediul satelitiilor sai anomalia din Muntii Bucegi. Atunci, acestia decid sa incheie o alianta cu Serviciul Roman de Informatii, cunoscut drept Departamentul Zero si demareaza o cercetare amanuntita.
Prin intermediul tehnologiei utilizata de Pentagon, reusesc sa penetreze o camera in interioul muntelui si descopera o holograma a celebrei Hall of Records, despre care se crede ca este o biblioteca antica ce contine documente cu toate cunostintele egiptenilor si istoria continentelor pierdute, care odata descoperite si studiate ar duce omenirea intr-o noua era. in plus, ei mai descopera trei tuneluri misterioase care duc catre centrul pamantului.
Restul intamplarilor va invitam sa le descoperiti in cartea Transylanian Sunrise.

http://www.books-express.ro

One thought on “Transylvanian Sunrise. Secretele Sfinxului din Bucegi”

  1. am citit toate volumele numai pe acesta nu as fi interesata daca s-a tradus volumul in limba romana si daca l-as putea gasi in librari
    cartile sunt exceptionale si foarte interesante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *