Tristeţi de sucub, primul volum al seriei Georgina Kincaid, de Richelle Mead

O combinaţie explozivă între Buffy şi Totul despre sex. Georgina Kincaid este sucub ─ adică un demon sexy şi plin de glamour, care seduce muritorii şi le absoarbe energia. Deşi aparent să fii sucub este ceva spectaculos, Georgina nu poate avea o viaţă amoroasă normală, căci asta ar însemna să facă rău celor doi bieţi muritori de care se simte atrasă, scriitorul Seth Mortensen şi fermecătorul Roman. Dragostea trece însă pe locul secund atunci când în lumea nemuritorilor din Seattle se iveşte o ameninţare: vampiri şi drăcuşori deopotrivă sunt atacaţi, iar Georgina, investigând de una singură, descoperă existenţa unor creaturi respinse atât de rai cât şi de iad, şi care vor să se răzbune…

„Sexy, spumoasă şi insolentă!” – Michelle Rowen
„O nemuritoare frumoasă şi obraznică… suspans, crime şi mult sex fierbinte…”
– Mario Acevedo

RICHELLE MEAD este o autoare americană de urban fantasy, atât pentru adulţi, cât şi pentru adolescenţi. A urmat cursurile Universităţii din Michigan şi are un master în Religie comparată. În 2007, a debutat cu două serii, una pentru adulţi, Georgina Kincaid Series, iar cealaltă pentru tineri, Academia Vampirilor. În anul următor, lansează cea de-a treia serie de autor, Dark Swann Series.

Succesul rapid al cărţilor ei îi impune un ritm alert de publicare, până în prezent având în portofoliu nu mai puţin de zece titluri din cele trei serii menţionate şi ocupând poziţii de top pe New York Times Bestseller List.

Originară din Michigan, unde s-a născut în 1976, Richelle locuieşte în prezent la Seattle, împreună cu soţul ei şi patru pisici.

Traducere din limba engleză de Mariana Piroteală
ISBN: 978-973-102-298-7
Colecţia: FANTASY LEDA
416 pagini
13 x 20 cm, copertă cartonată
44,90 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *