Vagabondul milionar – lansare la Gaudeamus

O carte pentru iarna lui 2010, primavara lui 2011 si restul vietii tale. Aparitie proaspata… Misiunea acestui splendid roman: sa fie citit, nu vizionat la cinema. Numai bun de citit la gura sobei… sau pe o plaja parasita. O poveste plina de duiosie, ironie, simplitate, umor si speranta. Un Oliver Twist modern. Cine crede ca e o poveste despre bani va avea surpriza vietii lui.

CONCURSUL:
Virgil Iantu va intra in haina de ceremonii cu care v-a obisnuit si va anunta numerele castigatoare ale tombolei Vagabondul milionar! 15 cititori vor primi premii in carti, si nu dintre acelea de care vrem sa scapam, ci dintre cele bune, noi, premiate, cautate. Biletelele vor fi alese de un copil din public; asta ca sa nu ne banuiti de niscaiva intentii rele sau de vreo asemanare cu organizatorii concursului din carte, care voiau sa ii fure bietului orfan castigul.

Daca se vor spune lucruri traznite sau nu, asta ramane de vazut.

Surpriza? Doi dintre participanti, unul ales dintre prietenii Facebook si unul din public, vor avea sansa de a participa la un concurs fulger de cunostinte despre cartile editurii Taj sau cartea si filmul Vagabondul milionar, la alegere.

In final va fi numai unul! Sa zicem ca esti tu! Daca treci de intrebarea numarul 1, primesti cate un exemplar din toate titlurile scoase de editura Taj in anul 2011. Dupa intrebarea numarul 2, primesti cate un exemplar din toate titlurile scoase de editura Taj in anul 2012. Si daca treci de intrebarea numarul 3, esti abonat la Taj pe viata (a ta sau a editurii!): vei primi un exemplar din fiecare carte care va fi publicata de Taj de acum pana in vecii vecilor!

Intrebarile vor fi exact asa cum le stii din concursul Vrei sa fii miliardar sau din cartea Vagabondul milionar: cu patru variante, a)., b)., c). si d). Ai si optiunea suna un prieten, fifty fifty si intreaba publicul.

Premiul cel mare: castigatorul va primi toata viata cate un exemplar din fiecare titlu publicat de Taj!

CARTEA:
Vagabondul milionar!
Nu uitati: unii au iubit cartea si au iubit filmul.
Altii au iubit cartea si au urat filmul.
Ceilalti inca nu au citit cartea.
Intelegeti ce vrem sa spunem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *