Vampirii Sudului, volumul 6: Categoric moartă

Amestecul spumos de dragoste, mister şi fantezie continuă! CATEGORIC MORTĂ – volumul 6 din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris New York Times Bestseller; 100 de săptămâni în topul vânzărilor

• Seria Vampirii Sudului stă la baza serialului Trueblood, o producţie originală HBO, câştigător al Globului de Aur
• Seria a fost tradusă până în prezent în peste 25 de limbi

Şi în acest episod, Sookie Stackhouse se dovedeşte a fi la fel de activă şi de implicată în intrigile şi luptele violente dintre clanurile fiinţelor supranaturale.
Când eroina noastră se pomeneşte pe neaşteptate în ipos taza de moştenitoare a verişoarei sale decedate, lucrurile se complică teribil. Însă cineva nu vrea ca Sookie să cerce teze prea adânc trecutul acesteia şi face totul ca s-o opreas că.
Lista suspecţilor începe cu vârcolacii renegaţi – care nu o recunosc pe Sookie drept prietenă a haitei –, şi se încheie cu însăşi regina vampirilor, care răscoleşte un subiect mai mult decât delicat pentru Sookie: prima ei iubire, fascinantul vampir Bill. Viaţa curajoasei tinere atârnă la un moment dat doar de un fir, dar asta nu înseamnă că ea se retrage din faţa pericolului.

„Harris creează un mic orăşel în Louisiana, populat de personaje imprevizibile şi realiste, pe care cititorii vor vrea să le întâlnească iar şi iar.” – Crescent Blues

Traducere de Ana-Maria Nica
Preţ: 39,90 lei
Format: 10×18 cm; 408 pagini

În Seria Vampirii Sudului au mai apărut:

MORŢI PÂNĂ LA APUS – În curând într-o nouă ediţie marcând difuzarea serialului la HBO România
de Charlaine Harris

New York Times Bestseller 2008
Într-un orăşel liniştit şi aparent paşnic din Louisiana, vârcolacii, menadele, teriantropii, vampirii şi oamenii par a convieţui în armonie. Însă când vampirul Bill se îndrăgosteşte de Sookie Stackhouse, o barmaniţă cu calităţi telepatice, tot acest univers explodează…
Traducere de Sorin Voinea
Format: 10 x 18 cm; 468 pagini
Preţ: 31,90 lei

MOARTEA LA DALLAS
de Charlaine Harris

New York Times Bestseller 2008
Aventurile începute în primul volumul al seriei, Morţi până la apus, continuă. Când un vampir îi cere eroinei Sookie Stackhouse să-şi folosească talentele telepatice pentru a găsi un alt mort viu dispărut, ea nu ezită. Uşor de spus, dar greu de făcut!
Traducere de Sorin Voinea
Format: 10 x 18 cm; 408 pagini
Preţ: 28,99 lei

CLUBUL MORŢILOR
de Charlaine Harris

New York Times Bestseller 2008
Curajoasa telepată Sookie Stackhouse nu se dă bătută, indiferent de piedicile care îi apar în cale. În acest al treilea volum al seriei, legătura romantică a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai puţin fericite. Trădarea şi dispariţia acestuia constituie o lovitură dură, dar Sookie intră din nou în acţiune.
Traducere de Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 360 pagini
Preţ: 28,99 lei

MOARTĂ PENTRU TOŢI
de Charlaine Harris

New York Times Bestseller 2008
Al patrulea roman al seriei Vampirii Sudului continuă povestea tinerei telepate Sookie Stackhouse, îndrăgostită de frumosul vampir Bill. Eroina va sări în ajutorul lui Eric, marele şef al vampirilor din Louisiana, care se află în mare pericol – un veritabil război printre vrăjitoare, vampiri şi vârcolaci.
Traducere de Ana-Maria Nica
Format: 10 x 18 cm; 420 pagini
Preţ: 29,00 lei

MOART DE-A BINELEA
de Charlaine Harris
New York Times Bestseller 2008

Când îşi dă seama că fratele ei, Jason – devenit teriantrop – este în mare pericol, lui Sookie nu-i rămâne decât să afle cine îi doreşte acestuia moartea. Şi asta cât mai repede, fiindcă ucigaşul este pregătit să atace din nou…
Traducere de Ana-Maria Nica
Format: 10×18 cm; 384 pagini
Preţ: 30,90 lei

Charlaine Harris s-a născut în delta fluviului Mississippi, iar în prezent trăieşte în sudul statului Arkansas alături de soţul său, cei trei copii, trei câini şi o raţă. Publică romane de peste douăzeci şi cinci de ani.

5 thoughts on “Vampirii Sudului, volumul 6: Categoric moartă”

  1. stiu ca s`a lansat cartea dar…unde pot sa o gasesc:-s?
    ca o tot caut de vro 4 zile si nimeni nu stie nimik:-s!!!!

  2. Eu sunt norocoasa si am gasit vol. 6 la Bucur,la tarabe!!Culmea exact unde n`aveam de gand sa caut.L`am si citit si e mai mult decat interesant!Cautati`l ca merita.Si apropo s`a scumpit:p 40 ron,dar ce conteaza?!

  3. l-am gasit si eu.e tare frumos.de fapt dupa mine toata saga e foarte frumoasa.sunt innebunita dupa vampirii sudului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *