Premii pentru scriitori

Site-ul RoLiteratura.ro are placerea sa anunte un nou premiu castigat de unul dintre membri activi ai site-ului.Maria Tutu si-a adjudecat marele premiu de poezie al concursului literar pentru liceeni “Gellu Naum”, organizat de Colegiul National “Mihai Eminescu” din Bucuresti. Festivalul “Gellu Naum” este la a VI-a editie. Juriul a fost format din scriitorii Octavian Soviany, Felix Nicolau si Nicolae Tone. Prin acest premiu se dovedeste ca prezenta frecventa a Mariei Tutu in topurile rolit nu este intamplatoare.

RoLiteratura.ro este un portal dedicat culturii scrise, cu un obiectiv simplu: refacerea legaturii intre publicul larg si literatura. Pe acest site se acorda o atentie marita tinerei generatii, precum si debutantilor, atat in ceea ce priveste receptarea, cat si creatia.
“Credem ca literatura poate aduce numeroase satisfactii. Inclusiv materiale, de ce nu… Ca un prim pas in directia rasplatirii celor care scriu, am pus la punct un sistem de topuri (lunare, anuale, recente si individuale). Primele locuri din topurile lunare si anuale vor fi premiate. Speram ca valoarea premiilor va creste constant. Detaliile sunt accesibile in regulamentul concursului.
Spre deosebire de alte comunitati, mai mult sau mai putin elitiste, acordam o mare importanta reactiei publicului. Textele care se vor bucura de succes la cititori vor avea sanse reale la premii, indirent daca apartin unor debutanti sau unor autori consacrati. Algoritmul de punctare il gasiti tot in regulament.” (echipa Roliteratura)

www.roliteratura.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *