Nemira si Calea Victoriei sarbatoresc copiii

Editura Nemira si Fundatia Calea Victoriei va invita joi, 4 iunie 2009, ora 18:00, la Verde Cafe (Str. Domnita Ruxandra nr. 15, sector 2) sa ascultam si sa citim impreuna povesti frumoase despre copii, somn, o vrajitoare foarte simpatica si animale mai putin obisnuite. Sunt asteptati copiii care stiu deja sa citeasca sau stiu doar sa asculte povesti, dar si parintii lor care se vor bucura de o poveste citita intr-o gradina umbroasa si linistita.
Vom calatori in lumea colorata din trei carti surprinzatoare care au aparut in colectia NEMI:

„Ziua in care a fugit somnul“, de Victoria Patrascu cu ilustratii de Irina Dobrescu;
„Vrajitoarea Yoli-Zoli si Pulberea de Alandala“, de Valerica Grigore cu ilustratii de Irina Dobrescu;
„Animale din povesti cum la zoo nu gasesti“, de Gianni Rodari si Anna Laura Cantone.

Va citi actrita Iuliana Stoianescu, dar vor citi si copiii care doresc sa dea viata personajelor si sa experimenteze lectura publica. Dupa ce citim stam de vorba si ne povestim despre ce ne-a placut, ce ne-a surprins in poveste sau cum ar putea continua povestea … daca am fi noi scriitori.

Vor fi impreuna cu noi autoarea cartii „Ziua in care a fugit somnul“ – Victoria Patrascu si ilustratoarea Irina Dobrescu.

Rezervari pentru copii: contact@victoriei.ro

Copiii care participa la eveniment vor primi cadouri de la Editura Nemira si de la Clinica Polisano.

Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, care si-a pastrat renumele in industria cărtii prin rafinament si prin valoarea autorilor publicati. Colectiile editurii sunt bine cunoscute: Babel, Totem, Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Biblioteca de politica, Biblioteca de istorie, Biblioteca de psihologie etc.
In prezent Grupul Editorial Nemira reuneste 4 edituri: Nemira, Nemi, Nemira Junior si Manga Otaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *