Vei fi acolo? – Guillaume Musso

Un singur gest, si totul ar fi putut arata altfel.

Cine n-a visat sa poata reveni in acel moment hotarator din trecut cand fericirea era inca posibila?

San Francisco. Elliott, un chirurg pasionat de meseria sa, nu s-a impacat niciodata cu moartea femeii iubite, Ilena, disparuta in urma cu treizeci de ani.

Intr-o buna zi, in urma unui concurs de imprejurari cu totul iesit din comun, se intoarce in timp si se intalneste cu tanarul care era el insusi in urma cu treizeci de ani. Revine in momentul hotarator in care un gest al sau ar putea-o salva pe Ilena. Si ar putea schimba soarta necrutatoare care l-a condamnat pentru totdeauna.

O intalnire uluitoare

O poveste de dragoste tulburatoare

Un suspans care te tine cu rasuflarea taiata

“Retineti acest nume: Guillaume Musso este un tanar scriitor al carui viitor se anunta stralucit.” GALA

Nascut in 1974 la Antibes (Alpes-Maritimes), Guillaume Musso s-a intalnit pentru prima data cu literatura la varsta de zece ani si a avut din primul moment convingerea ca intr-o buna zi va ajunge la randul sau sa scrie romane.

Dupa obtinerea unei diplome in stiinte economice si-a dat examenul de grad si s-a dedicat cu entuziasm meseriei de profesor.

In 2004, Guillaume Musso a incredintat editurii XO primul sau roman Et Après…. Bernard Fixot a fost extrem de entuziasmat de atmosfera unica creata de acest tanar autor gratie scriiturii sale moderne. Et Après…s-a vandut in peste 1,5 milioane de exemplare si a fost tradus in 25 de limbi. Acest debut incredibil a fost urmat indeaproape de imensul succes al urmatoarelor scrieri – Sauve-moi, Seras-tu là ?, Parce que je t’aime si Je reviens te chercher – care i-au consolidat pozitia de autor francez de succes, ale carui carti sunt traduse in intreaga lume si adaptate pentru marele ecran.

Et Après…, ecranizat de casa de productie Fidelité Productions si avandu-i in rolurile principale pe Romain Duris, John Malkovich si Evangeline Lilly, a avut premiera in cinematografele din Franta in ianuarie 2009. Drepturile de ecranizare pentru Seras-tu là ? si Parce que je t’aime au fost de asemenea achizitionate de casele de productie Films Christian Fechner si UGC.

Cumpara cartea – Vei fi acolo? – Guillaume Musso!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *