Victor Rebengiuc – Omul si actorul

Editura Humanitas va invita marti 26 februarie 2008, ora 18, la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45) unde va fi lansat volumul “Victor Rebengiuc – Omul si actorul”, alcatuit de Simona Chitan si Mihaela Michailov.

Vor vorbi: Victor Rebengiuc, Eugenia Voda, Simona Chitan, Mihaela Michailov si Gabriel Liiceanu.

Un interviu luat „in profunzime“ lui Victor Rebengiuc a fost decupat tematic si combinat cu marturii, comentarii, fragmente de cronici, fotografii, adaugand-i-se, in anexe, teatrografia, filmografia, lista de premii ale actorului. Pe langa vocea incofundabila a lui Rebengiuc, se aud vocile familiei, prietenilor, studentilor, colaboratorilor sai.
Autoarele au reusit performanta de a aduna in jurul protagonistului peste 80 de persoane, printre care regizori, actori, critici, scriitori – marile nume ale scenei noastre culturale.

„Victor Rebengiuc face parte dintre acesti foarte mari actori care au primit de la Dumnezeu darul de a fi perfecti in toate varstele lor si care au stiut sa gaseasca in ei forta de a sustine cu stralucire acest dificil har.“ (H.-R. Patapievici)

EDITURA HUMANITAS
Piata Presei Libere 1, corp C, etaj 1, sector 1, Bucuresti

www.humanitas.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *