Vlad Moldovan la Poeticile Cotidianului

Cartea lui de debut, “Blank” a fost publicata in 2008 la Cartea romaneasca.
“Ma simt atras de propozitiile lui Vlad Moldovan ca un copil de minele antipersonal. Sint colorate si misterioase. Fac un fel de povesti, din care insa pastreaza numai carcasa. O poezie pentru oameni destepti, interesati nu atit de naratiune si de imagini in sine, cit mai mult de felul in care creierul opereaza cu naratiuni si imagini.” Dan Sociu- o intalnire prezentata de Razvan Tupa.

Poeticile cotidianului se apropie de implinirea a 4 ani de cand functioneaza saptamanal in spatiul din Club A.
In fiecare saptamana vom descoperi cate o carte nou aparuta in lectura publica si vom invita un scriitor contemporan sa fie supus intrebarilor dumneavoastra si sa vorbeasca despre scrisul sau (si al celor care l-au influentat).
microfon deschis POEZIA TA IN CLUB A- O data cu implinirea de trei ani de poeticile cotidianului intalnirile din club a isi asteapta publicul sa arate ce stie. Inscrieti-va joi, cu zece minute inainte de ora 18.00 a poeticilor cotidianului si puteti prezenta timp de cinci minute la Poeticile cotidianului, poemele dumneavoastra vorbite. SLAM sau POEZIE VORBITA, POEZIE TRADITIONALA sau EXPERIMENTE, POEZIA TA da piept cu publicul. TE TZINE?

CE INSEAMNA POETICILE COTIDIANULUI:
Lansarea seriei de intalniri “poeticile cotidianului” este un demers literar si cinematografic dedicat literaturii celor mai recenti debutanti in literatura romana. Muzica live, recitaluri si discutii cu autorii catalogati drept “Generatia 2000” vor fi prilejul familiarizarii cu individualitatile conturate la linia de start a ultimilor ani.
Fiecare editie a “poeticilor cotidianului” organizata pana acum in Club A a avut ca invitat un scriitor care isi pune in scena propriile scrieri si pozitiile pe care le adopta fata de cea mai concreta actualitate.
RAZVAN TUPA – INITIAZA DEZBATERI LITERARE SI MODEREAZA EXTREMELE
Razvan Tupa s-a nascut la Braila in 1975. Primul sau volum publicat in 2001, fetis, a fost distins cu Premiul national pentru poezie “Mihai Eminescu”, la Botosani, in ianuarie 2002. In 2003, fetis – o carte romaneasca a placerii a facut obiectul unei a doua editii revazute si adaugite la Editura Vinea.

http://www.cluba.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *