15 mii de romani au cumparat deja Tichetul ”Simbolul pierdut”

In perioada 1-31 octombrie, 15 mii de romani au cumparat Tichetului filigranat “Simbolul pierdut” care le aduce noua carte a lui Dan Brown in 10 decembrie si cu 25% reducere.

Nu trebuie sa fii mason ca sa iti placa la nebunie. Romanul care a revolutionat lumea editoriala mondiala in prima luna de la aparitia sa in limba engleza cu cele mai spectaculoase tiraje Si recorduri de vanzari isi confirma suprematia pe piata romaneasca de carte cu mult inainte de aparitia propriu-zisa a cartii.

Sistemul inedit de precomanda lansat de Editura RAO la 1 octombrie 2009 inregistraza acum primele recorduri de vanzari: 15 mii de tichete de precomanda vandute in perioada 1-31 octombrie. Implementarea in Romania a sistemului de precomanda pe baza de tichet de rezervare pentru acest titlu fascinant este un pariu reusit pentru RAO. Vanzarile directe din prima luna reitereaza potentialul autorului american pe piata romaneasca de carte.

Tichetul “Simbolul pierdut” este disponibil pana la 30 noiembrie 2009 si ofera doua avantaje exceptionale: unica posibilitate de a avea noua cartea lui Dan Brown in 10 decembrie, cu mai bine de o luna inainte de aparitia sa in librarii, si o reducere de 25% pentru fiecare exemplar rezervat. Tichetul special poate fi cumparat din toate retelele de magazine, librarii si benzinarii partenere din toata tara (lista aici: www.simbolulpierdut.ro), precum si din Librariile RAO, ori on line, de pe site-ul editurii www.raobooks.com.

“Simbolul pierdut” are deja un site dedicat www.simbolulpierdut.ro unde pot fi consultate cele mai recente informatii despre volum si despre Dan Brown. Editura RAO administraza si pagina de facebook Dan Brown Romania dedicata celebrului autor.

Caracteristici roman:

Titlu: Simbolul pierdut
Autor: Dan Brown
Colectia: RAO CLASS
Pret tichet: 45.99 lei (in perioada 1 octombrie 30 noiembrie a.c.)
Pret volum: 59.99 lei (in librarii, din 18 ianuarie 2010)

http://www.raobooks.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *