3 cu ghinion, de Eugen Simionescu

Joi, 14 mai, orele 18, la Muzeul Bucurestiului, va avea loc lansarea cartii 3 cu ghinion de Emil Simionescu, aparuta la Crimescene Publishing.
(Crimescene Publishing este o colaborare intre Tritonic Grup Editorial si Publicatiile Flacara) .

La eveniment vor fi prezenti:

George Arion- Presedinte Publicatiile Flacara
Alexandru Arion- Director General Executiv Publicatiile Flacara
Adrian Halpert- director editorial Adevarul Holding
Cristian Sabbagh- realizator TV
Bogdan Hrib0 editor Tritonic

Inainte de a-mi pierde cunostinta sub ploaia de lovituri care a urmat, am apucat sa vad, peste umarul gorilei, zambetul cinic al celui care venise sa-si recupereze banii. Am mai vazut, ca prin vis, chipul ravasit de groaza al iubitei mele. I-am auzit tipatul lung, sfasietor. Neverosimil de lung si de sfasietor pentru trupul pe jumatate gol, dezvelit de plapuma cazuta la marginea patului! Si-am mai vazut ceva. Ceva ce nu aveam sa uit nicodata: gura metalica a tevii unui revolver. Aproape… Mult prea aproape!

Un puzzle gandit mestesugit pe care autorul il pune la dispozitia cititorului cu un gen de naturalete, pe alocuri, de-a dreptul savuroasa. Umorul de situatie, conceput ca o alternativa scriitoriceasca cel putin curioasa, dar cu atat mai incitanta, la drama pe care o traieste personajul principal este, fara indoiala, sarea intregului roman. Piperul? Fluxul evenimential care te tine cu sufletul la gura de la prima la ultima pagina.

Muzeul Bucurestiului I. C. Bratianu nr.2, Sector 3, Bucuresti

http://www.tritonic.ro

One thought on “3 cu ghinion, de Eugen Simionescu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *