Adevarul de Seara editia de litoral

Adevarul de Seara apare, incepand de luni, 6 iulie 2009, pe litoralul romanesc, intr-o editie speciala. Tiparit in 22.000 de exemplare, Adevarul de Seara Editia de Litoral va fi prezent in toate statiunile in perioada iulie august 2009. Distinct fata de ziarul ADS din Constanta, cotidianul dedicat perioadei estivale va cuprinde informatii utile, de interes pentru turistii veniti la malul Marii Negre. Astfel, cele 16 pagini ale Adevarul de Seara Editia de Litoral vor cuprinde foarte multe date despre activitatile de agrement si de divertisment din statiunile de pe litoral, reportaje despre oameni speciali din zona maritima a tarii, cele mai calde evenimente din toate domeniile si cele mai proaspete stiri.

Ziarul va fi distribuit gratuit in fiecare zi pe durata estivala, incepand cu ora 12.00, pe plaje, in hoteluri, in diferite puncte din statiuni si in zona turistica a orasului Constanta.

Echipa Adevarul de Seara Editia de Litoral va fi coordonata de Sabin Orcan, Redactor-Sef Adevarul de Seara. La nivel national, cotidianul gratuit editat de Adevarul Holding va fi tiparit in 511.000 de exemplare, continuand astfel sa ocupe primul loc in topul tirajelor.

Laurentiu Ciocazanu, Director Editorial Adevarul: Adevarul de Seara Editia de Litoral este o premiera in presa romaneasca. Ziarul este conceput special pentru turistii aflati la mare cu subiecte menite sa le faca vacanta mai frumoasa. Pentru Adevarul de Seara Editia de Litoral am constituit o echipa speciala de reporteri care se afla la mare si care pregatesc reportaje, articole utile, investigatii si fotografii, toate urmand sa apara atat in Adevarul de Seara Editia de Litoral, cat si in Adevarul si Click!. Sper ca actiunea de anul acesta sa fie inceputul unui parteneriat pe termen lung intre turistii de pe litoralul romanesc si publicatiile Adevarul Holding.

Adevarul Holding este unul dintre cele mai importante trusturi de presa romanesti. Casa de editura a holdingului Adevarul a lansat colectiile: Carte de lux Adevarul, 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca si Disney pentru copii. In portofoliul companiei se regasesc: Adevarul, ziarul quality numarul 1 in Romania, Adevarul de Seara, cotidian distribuit gratuit in 29 de orase ale tarii, Click!, tabloidul numarul 1 in Romania, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema Veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania – prestigioasa revista de politica externa, Forbes Romania, catalogul Forbes Romania 500 Miliardari. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *