Aimee.ro si Editura MMS va invita la concurs!

Aimee.ro, site cu resurse pentru dezvoltare personala, si Editura MMS anunta lansarea concursului cu premii in carti: “Vise materializate ”

Impartaseste cu noi un vis de-al tau care a devenit realitate, printr-un proces constient din partea ta. Ti-ai dorit sa fii ceva, sa faci ceva sau sa ai ceva : o casa, o masina, mai multi bani, o vacanta intr-un loc anume, un obiect sau orice altceva si ai reusit sa materializezi aceste lucruri in viata ta. Povesteste-ne daca a fost greu, cat timp ti-a luat, care au fost pasii pe care i-ai intreprins, si cum te-ai simtit cand ai aflat ca esti creatorul propriei tale vieti!

Noi vom publica aceste randuri pe site, la categoria concursuri : “Vise materializate” . Daca obtii cele mai bune calificative de la utilizatorii nostri, vei intra in posesia unui premiu special.

Perioada de desfasurare: 4 – 11 august 2009.

Premiu: primii trei utilizatori care obtin cele mai multe voturi vor primi cate o carte recent aparuta la Editura MMS: “Ghidul incepatorului pentru crearea realitatii – O introducere in invataturile lui Ramtha”.

Concursurile Aimee.ro au fost concepute pentru a oferi ocazia utilizatorilor nostri sa-si exprime punctul de vedere asupra unor subiecte de interes din domeniul dezvoltarii personale sau al evolutiei spirituale.

Nu sunt niste simple concursuri, ci o ocazie de a impartasi celorlalti din trairile si experientele noastre. O ocazie de a fi constienti ca orice cuvant si gand bine intentionat pot transforma viata unui om.

Va invitam sa vizitati site-ul Aimee.ro si sectiunea Concursuri, pentru a intra in contact cu o sursa de informatii care va poate imbunatati viata.

Aimee.ro: resurse, articole, carti si comunitate de dezvoltare personala ce te indruma si ajuta sa ajungi la succes si implinire personala.

r
www.aimee.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *