Editura Publica: parteneriat cu Fundația Post-Privatizare

Fundaţia Post-Privatizare (FPP) anunță un parteneriat cu Editura Publica, prin care recomandă colecția de Leadership tuturor celor interesați de domeniul de business. Până în prezent, Fundatia Post-Privatizare a sprijinit publicarea a patru titluri, urmând ca în curând să fie lansată cea de-a cincea carte din această colecție.

Péter Barta, Director Executiv, Fundația Post-Privatizare : ,,Susținem Editura Publica și apariția cărților în colecția de Leadership, considerând că acestea pot fi un ghid bun pentru toți antreprenorii și cei interesați de acest domeniul. Subiectele tratate în aceste cărți și răspunsurile la problemele ridicate de autori reprezintă soluții pe care managerii le caută sau puncte de vedere pe care antreprenorii nu le-au luat în calcul. Valoarea cărților vine tocmai din această inspirație pe care o oferă tuturor cititorilor pasionați de business, pentru a-i ajuta să fie mai buni din punct de vedere profesional în domeniul ales.”

Bogdan Ungureanu, Director Executiv, Publica: ,,Prin parteneriatul cu Fundaţia Post-Privatizare pe titlurile Co.Lecţiei de Leadership dorim să susţinem mediul de afaceri din România cu literatura de specialitate cât se poate de actuală şi relevantă. Indiferent de domeniul în care ne desfăşurăm activitatea, o idee nouă poate avea un impact hotărâtor asupra felului în care acţionăm.”
Seria de cărți apărute în colecția de Leadership de la Editura Publica cu sprijinul Fundației Post-Privatizare cuprinde următoarele titluri : ”Drive” de Daniel Pink, ”Arta povestirii în afaceri” de Stephen Dening, ”Adjudecat” de John P. Kotter și Lorne A.Whitehead, ”Ești de neînlocuit” de Seth Godin.

A cincea carte din colecția de Leadership ce urmează a fi publicată la Editura Publica cu sprijinul FPP se numește ”Ce este important acum” (titlu original: What matters now), autor Gary Hamel. Cartea își propune să reinventeze managenentul așa cum îl știm, să răspundă la intrebarea ,,Cum să câștigi într-o lume a schimbării, a concurenței aprige și a inovației continue ?”. Cartea pune foarte bine în lumină şi importanţa unui lider într-o organizaţie, precum şi acţiunile pe care acesta trebuie să le facă în mod corect şi la momentul potrivit.

Pentru mai multe detalii privind cărțile din colecția Leadership a editurii Publica, vă rugăm accesați :
http://www.postprivatizare.ro/romana/co-lectia-de-leadership/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *