Cartea Calatoare – o noua campanie de promovare a lecturii a Editurii ALL

Pe 23 aprilie, de Ziua Internaţională a Cărţii, Grupul Editorial ALL lansează campania Cartea călătoare. Obiectivul principal al campaniei este încurajarea lecturii şi cultivarea interesului pentru cărţi.

 

Cei care vor da startul campaniei Cartea călătoare sunt 50 de bloggeri din grupul vALLuntar, care au primit cu entuziasm acestă formă de promovare a lecturii. Grupul Editorial ALL a pus la dispoziţia lor cărţi la alegere de pe www.all.ro. Fiecare blogger implicat în campanie va trebui să citească şi să dea mai departe cartea primită. La rândul lui, cel care primeşte cartea o citeşte şi o dă apoi mai departe. Fiecare cititor trebuie să intre pe pagina de Facebook.com/Editura.All sau pe Twitter, folosind hashtagul #carteacalatoare, şi să ne spună titlul cărţii şi unde se află ea (oraşul).


“De fiecare dată când citim, intrăm într-o călătorie fantastică, o aventură în lumea cărţii. Ne-am gândit să le oferim cărţilor o aventură în lumea oamenilor, să le trimitem pe ele într-o călătorie minunată, în care vor întâlni pasionaţi de lectură. Va fi o călătorie vie pentru cărţile noastre călătoare. Păcat că ele, cărţile, nu pot spune decât povestea scrisă cu litere de cerneală pe paginile lor, pentru că, dacă ar putea spune şi povestea locurilor pe care le vor vedea, ar fi una magnifică. Drum bun, cărţilor noastre călătoare!”, a declarat Mario Demezzo, Vicepreşedinte Grupul Editorial ALL.

La final, va fi realizat traseul fiecărei cărţi din campania Cartea călătoare. Perioada de desfăşurare a campaniei este 23 aprilie 2012 – 23 aprilie 2013. Cărţile ce fac parte din campania Cartea călătoare pot fi recunoscute uşor, prin eticheta explicativă lipită pe coperta întâi.


Urmăreşte cărţile călătoare şi în oraşul tău! Spor la citit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *