Antinana Mizu, doua romane cu sprijinul ArCuB

Tanara de origine aromana, Antinana Mizu, debuteaza cu doua romane psihologice, lansate la Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti – ArCuB. Luni, 10 noiembrie, ora 18:00, la Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti – ArCuB, va avea loc lansarea romanelor “Drumul spre lumina” si “Propria inchisoare”, scrise de Antinana Mizu, o tanara de origine aromana din Bucuresti.
“Drumul spre lumina” trateaza o drama universala a femeii aflate intr-o situatie demna de mila, la pragul dintre real si ireal. Personajul central al romanului, Andreea, lupta sa-si gaseasca drumul in viata, subjugata fiind de o boala psihica.
“Propria inchisoare” trateaza viata unor tineri dintr-un centru de plasament. Persoanjul central, Dana, traieste intr-o lume diforma, reala si a propriei ei minti. Impreuna cu Eric, un tanar paralizat in scaunul cu rotile, Dana resueste sa evadeze…

“In romanele mele exista, desigur, multa imaginatie, dar toate [tanara a scris 8 romane] sunt inspirate din propria-mi viata, marcata de 4 ani de psihoterapie pentru a vorbi aproape fara blocaje”.

Va asteptam cu drag sa luati parte la acest debut editorial!

E-mail Autor: sahra_crom@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *