Atlasul de Mitocanie Urbana lansat si la Diverta Online (www.dol.ro)

Diverta Online (www.dol.ro) va incanta intotdeauna cu ultimele aparitii editoriale, de orice gen si pentru orice gust.

Un atlas original a reusit sa identifice si caracterizeze o serie de personaje care s-au dezvoltat in societatea moderna si cu care ne intalnim zi de zi. Atlasul de Mitocanie Urbana ne prezinta, intr-un stil bogat in ironie si umor de buna calitate, specii ale faunei societatii actuale. Amuza-te citind descrierile celor 30 de specimene care, avand ca principala trasatura mitocania, populeaza Codrul Bunelor Maniere romanesc. Textele sunt semnate de nume ca Neagu Djuvara, Cristian Tudor Popescu, Mihai Dobrovolschi si multi altii. Produsul iti mai ofera posibilitatea sa afli daca te incadrezi intr-una din specii, cu un Test de Bune Maniere. Incomparabila aparitie editoriala, al carei stil de scris are ca principal actor pamfletul, te astepta de Diverta Online (www.dol.ro).
Seria Cronicile Wardstone si-a castigat milioane de fani in intreaga lume, vanzandu-se in peste 1 milion de exemplare, a fost tradusa in 24 de limbi, iar al treilea volum al ei a fost votat de cititorii Diverta Cartea Anului 2007. Orice fan devotat trebuie sa detina intraga serie, iar Diverta Online (www.dol.ro) iti ofera ocazia sa o intregesti cu cel de-al saselea volum, Sacrificiul Vraciului. Afla, in stilul inconfundabil al autorului Joseph Delaney, daca Tom, ucenicul Vraciului, va reusi sa se alieze cu vrajitoarele din Pendle in lupta impotriva Intunericului, ce sacrificii va impune acest razboi si care este secretul pe care mama nu i l-a impartasit pana acum.
Daca esti un cinefil convins, Diverta Online (www.dol.ro) ti-a pregatit un film castigator al premiului Oscar pentru efecte speciale, cu actori si regizor de valoare. Strania poveste a lui Benjamin Button, adaptat dupa nuvela lui F. Scott Fitzgerald, prezinta viata unui om care se naste octogenar si care, o data cu trecerea anilor intinereste. Fanii filmelor maestrului Sergiu Nicolaescu, se pot delecta cu o portie de istorie romanesca din timpului Primului Razboi Mondial , cu filmul Carol I.
Oferta variata – Carte si Media de calitate te asteapta pe Diverta Online.

Despre Diverta Online

Diverta Online este un magazin virtual, relansat in octombrie 2008 sub sloganul Cumparaturi de ultima generatie.

Dezvoltat pe platforma IBM WebSphere Commerce 6.0, magazinul virtual revolutioneaza piata cumparaturilor online. Diverta online, www.dol.ro, singurul magazin din Romania in varianta completa IBM WebSphere Commerce, are o interfata extrem de prietenoasa si ofera clientului avantaje si optiuni unice pentru comertul virtual din Romania.

Diverta Online pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate catre client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, romanesti si straine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cat si la comanda. Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare, iar clientii pot primi consultanta de specialitate oferita de catre unul din operatorii Diverta Online.

Luni – Vineri:09:00-17:30
Telefon:021.408.30.40
Mobil:0724.377.395
Email:contact@dol.ro
contact@dol.ro
http://www.dol.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *