Audiobooks: download de carti audio

S-a lansat oficial portalul Audiobooks.ro, primul site dedicat pietei de carti audio din Romania. Site-ul este detinut de Compania Audiobooks care este o editura digitala specializata in productia si distributia on-line de audiobook-uri, punand un accent deosebit pe latura Educationala. Noutatea pe care o aduce pe piata romaneasca este audiobook-ul in format mp3, care poate fi downloadat cu ajutorul unei conexiuni la internet. Totul este foarte simplu: intri pe site-ul www.audiobooks.ro, te inregistrezi ca utilizator, alegi din oferta disponibila, platesti comod si descarci audiobook-ul dorit.
Portalul www.audiobooks.ro ofera modalitati de plata comode si sigure: microplati prin SMS, microplati prin Apel Telefonic sau plata cu Cardul.
Pentru a avea o oferta cat mai cuprinzatoare, pe langa productiile proprii de audiobook-uri, pe site-ul www.audiobooks.ro se vor putea gasi in curand si audiobook-uri produse de alte edituri sau case de productie, acoperind domenii la fel de variate ca si cartea tiparita, de la beletristica pana la religie, teatru, cursuri educationale si dezvoltare personala.

Despre Editura Audiobooks

Compania este o editura digitala specializata in productia si distributia on-line de audiobook-uri. Activitatea firmei se dezvolta pe urmatoarele doua directii:

– Servicii de productie audio: inregistrare voce, editare si prelucrare audio

– Distributia on-line de audiobook-uri prin intermediul portalului www.audiobooks.ro

Serviciile Audiobooks se adreseaza in special editurilor de carte tiparita, firmelor de training, bibliotecilor publice si universitare, institutiilor de invatamant dar si societatilor comerciale si asociatiilor profesionale in vederea crearii unor biblioteci virtuale sau colectii de audiobook-uri.

Carti, cursuri, prezentari de firme sau produse precum si orice alte materiale didactice sau informative, in forma tiparita, pot fi reproduse si transformate in audiobook-uri. Audiobook-urile sunt realizate in studioul propriu de inregistrare in lectura unor actori sau colaboratori cu experienta in domeniul artistic.

One thought on “Audiobooks: download de carti audio”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *