Audiobooks la oferta in magazin online

Motivele pentru care Mircea Cartarescu iubeste femeile detaliate de Adrian Pintea, istoria tiganilor povestita de Emil Hurezeanu si retete de ciorbe romanesti povestite pe indelete de Draga Olteanu Matei. Cuvinte scrise de mari autori, citite de voci deosebite. Pe scurt, audiobookuri speciale la preturi mici pe rafturile Magazinultau.ro. Incepind cu sfarsitul lunii martie, Magazinultau.ro aseaza in vitrina alaturi de componente IT si electronice si de filme si carti atent selectionate, zeci de audiobookuri in limba romana numai bune de ascultat in masina in timpul blocajelor din trafic sau de oferit cadou celor apropiati.

Poeziile lui Nichita Stanescu, George Topirceanu, Mircea Dinescu sau cele ale Anei Blandiana, romanele lui Paolo Coelho sau Horia Roman Patapievici, biografia si intreaga opera a lui Emil Cioran, istoria tiganilor in lectura lui Emil Hurezeanu, carti de bucate, de religie, management, dar si de povesti sint disponibile in Magazinultau.ro la preturi cuprinse intre 20 si 100 de lei. Audiobookurile pot fi comandate si direct de pe telefonul mobil, de la adresa mobil.magazinultau.ro.

Oferta de audiobookuri vine sa o completeze pe cea de filme si carti disponibila pe Magazinultau.ro incepand cu luna martie. Pentru ca o plimbare in parc cu o carte sau un audiobook bun este poate cea mai nimerita idee pentru acest inceput de primavara.

www.magazinultau.ro este un magazin de comert electronic pentru produse IT si conexe, carti si filme operat de Alliance Computers. Alliance Computers este o companie care activeaza cu succes de 9 ani pe piata de import, distributie si retail IT. Alliance Computers are ca parteneri strategici producatori ca Acer, Asus, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, LG, Microsoft, Nokia, Olympus, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Toshiba. Clubul Filantropia la Carturesti MTR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *