Biblia vanzarilor – Jeffrey Gitomer

Aceasta carte best-seller reprezinta un ghid practic de introducere in arta vanzarilor. Ea a ajutat sute de mii de oameni sa avanseze in jocul vanzarilor, propunand metode si tehnici verificate, care au ca rezultat cresterea vanzarilor si loializarea clientilor.

“Biblia Vanzarilor este un instrument de marketing incredibil de folositor. O lectura usoara, plina de ponturi si informatii pentru obtinerea succesului. Am cumparat 5 exemplare, cate unul pentru fiecare dinte asociatii mei de vanzari si unul pentru mine. Este o carte pe care trebuie sa o ai.”
Nancie Cameron, Presedinte Creative Cakes, Inc.

“Daca exista vreo carte mai buna despre vanzari, eu inca n-am gasit-o. Introspectia lui Jeffrey merge dincolo de procesul de vanzare si ajunge chiar in inima problemei – construirea relatiei care aduce vanzarile.”
Mark Meyer, VP Sales Marketing & Technical Materials, Inc.

“Biblia vanzarilor a directionat succesele mele in vanzari din pozitia de Sales Manager la cea de Sales Director, apoi la cea de Director zonal de vanzari, pana la functia actuala de vicepresedinte de vanzari. Iti multumesc, Jeffrey, pentru ca m-ai ajutat sa avansez in ‘erarhia corporatista’.”
Bryan D. Moore, Vicepresedinte de vanzari & marketing
Targeted Golf Solutions

Cumpara cartea Biblia vanzarilor – Jeffrey Gitomer!

One thought on “Biblia vanzarilor – Jeffrey Gitomer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *