Biblioteca pentru mamici, tatici si pitici

Cititul poate fi o joaca, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari!
Citeste-i o poveste bebelusului aflat in burtica ta si acesta va sta linistit, adauga in continuu noi informatii la bagajul tau de cunostinte citind o carte despre ce schimbari au loc in corpul tau pe perioada sarcinii si cum sa “devii o mamica perfecta”.

“Biblioteca pentru mamici , tatici si pitici”

First Bebe a lansat in acesta luna biblioteca pentru mamici, tatici si pitici.
Scrise de medici specialisti, psihologi, neonatologi….dar si din experientele lor ca si parinti, cartile acopera o tematica variata cu privire la contraceptie, sanatatea familiei, sanatatea sexuala a femeii, evolutia sarcinii, pregatirea pentru nastere, alaptarea si ingrijirea nou- nascutului, ingrijirea copilului in primii ani de viata, educatia copilului, etc

Titlurile sunt puse la dispozitie de 15 edituri partenere ce au carti corespunzatoare ariei noastre de interes. Biblioteca First Bebe ofera spre consultare, pe langa carti, materiale multimedia, reviste si brosuri.

First Bebe- este un proiect al Fundatiei Romanian Angel Appeal care ofera cursuri gratuite si optionale cuplurilor aflate la primul copil interesate sa obtina informatii practice, furnizate de specialisti, legate de sanatatea in sarcina, pregatirea pentru nastere, ingrijirea nou nascutului si nu numai.

Cursurile First Bebe au o durata de 3 ore, sunt organizate saptamânal, si prezentate intr-o maniera dinamica si interactiva, continând simulari si demonstratii practice.

Informatiile furnizate de lectori in cadrul cursurilor cuprind, dar nu se limiteaza la: -analizele obligatorii si necesare in sarcina, schimbarile produse in organism in cele 40 saptamâni, riscuri si afectiuni in sarcina, modalitati de nastere, lauzie, alaptare (pregatirea pentru alaptare, tehnici de stimulare a lactatiei, ingrijirea sânilor), ingrijirea copilului in primele 6 saptamâni, riscuri si afectiuni la nou nascut, drepturi si facilitati legale.

Cursurile First Bebe se desfasoara pentru inceput doar in Bucuresti, dar avem in vedere extinderea bazei de servicii oferite si replicarea proiectului in alte orase.

Cartile sunt expuse in biblioteca aflata la sediul fundatiei Romanian Angel Appeal, in strada Agricultori nr. 116 A, sector 2, Bucuresti, existand posibilitatea de consultare si comanda, acestea pot fi vizualizate si pe site-ul First Bebe www.firstbebe.ro la sectiunea biblioteca. De asemenea, cei interesati pot solicita informatii despre cartile afisate pe site la numarul de tel:021/ 323.68.68 / 0731.137.509. persoana de contact: Laura Georgescu

Romanian Angel Appeal este o organizatie neguvernamentala infiintata in 1990. Prin proiectele sale, RAA actioneaza pentru imbunatatirea asistentei medicale, sociale si psihologice a persoanele afectate de HIV/SIDA, prin servicii directe gratuite, prin programe de educatie destinate specialistilor din domeniu, precum si prin campanii de informare si prevenire.

www.raa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *