Blestemul Manuscrisului la Timisoara

Tritonic Grup Editorial va invita marti, 8 iulie, ora 18.00, la libraria Caligraf din Timisoara, la prezentarea romanului Blestemul Manuscrisului de Bogdan Hrib si Razvan Dolea.

La eveniment vor participa ambii autori, Bogdan Hrib si Razvan Dolea. Evenimentul va fi moderat de Robert Serban, scriitor.

Blestemul Manuscrisului
De Bogdan Hrib și Razvan Dolea
Un roman de fictiune care amesteca doua fire epice in elucidarea misterului unui manuscris necunoscut.
Intemeierea Tarii Romanesti, luptele pentru independenta, marile mistere ale istoriei, cavaleri si domnitori, catolici si ortodoxi, iubiri interzise, aliante secrete, crime si executii… Opt secole de istorie in umbra misteriosului Manuscris al Papei. Un manuscris negru, un manuscris blestemat sa nu poata fi citit niciodata…
Simultan alternand episoadele din trecut, in zilele noastre, Stelian impreuna cu politia romana, franceza si germana incearca sa dea de urma ultimei copii a manuscrisului, pierdut in 1945 langa Budapesta in ultimul contraatac al Diviziei 2 Panzer Das Reich, readus la Bucuresti si ascuns la o sectie a Comitetului Central, furat din nou din BCU in zilele Revolutiei…

Librăria Caligraf – Bulevardul C. D. Loga nr. 2 (în incinta Filarmonicii)

Editura a aparut acum 14 ani. Astazi, Grupul Editorial Tritonic propune publicului din Romania si din lume peste o suta de titluri pe an, in conditii tipografice de exceptie. Oferta noastra este structurata in cateva colectii academice (comunicare/media, sociologie, psihologie, studii de securitate), dar si de literatura-colectiile romanelor si antologiilor de fictiune, thriller, crime scene si Premium fiind, poate, cele mai dinamice de pe piata editoriala actuala. Publicam carti foarte noi, in cazul traducerilor fiind, uneori, sincroni cu lansarea volumelor in tarile de origine.

www.tritonic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *