NAUTILUS ofera reduceri – Saptamana Librariilor Independente

Importatorul de carte in limba engleza NAUTILUS, membru asociat al Booksellers Association of the United Kingdom and Ireland, ia parte la sarbatorirea Saptamanii Librariilor Independente (Independent Booksellers Week), intre 1 si 8 iulie 2008, in cadrul campaniei Love your Local Bookshop.

Librariile independente cunosc cel mai bine preferintele cititorilor lor, fiind capabile sa primeasca recomandari si observatii pentru a-si imbunatati oferta. Librariile independente interactioneaza cu cititorul/cumparatorul, in vreme ce librariile parte a unor lanturi comerciale devin doar spatii in care cumperi ce ai nevoie si atat. Ti se ofera mult, nu ti se recomanda nimic. Librariile independente pot sfatui cititorii cu privire la lecturile lor inclusiv prin oferta pusa la dispozitie.

Pentru a sarbatori Saptamana Librariilor Independente, iubitorii de carte scrisa in limba engleza sunt asteptati in aceasta perioada la libraria noastra din Bucuresti, str. Arh. Ion Mincu nr. 17 (zona Pietei Victoriei), unde pot beneficia de reduceri de pret la romane Fantasy si SF, dar si de carti pentru copii si adolescenti.

In cadrul campaniei Love your Local Bookshop din UK au fost votate in iarna cele mai populare 10 titluri de carti pentru adulti si pentru copii si tineri. Dintre acestea, va putem oferi: The Dangerous Book for Boys, The God Delusion, Half of a Yellow Sun, On Chesil Beach, Book Thief si Eldest. Detalii puteti gasi pe site-ul nostru (www.nautilus.ro)

NAUTILUS importa si distribuie carti si multimedia in limba engleza din Marea Britanie si SUA din 1997, fiind organizatorul lansarii volumului 5 al seriei Harry Potter in Romania si co-organizatorul evenimentelor care au insotit aparitiile urmatoarelor volume. Romanele fantasy si SF in limba engleza ocupa in loc important in oferta NAUTILUS, ca si restul cartilor, alese din oferta celor mai mari edituri din Marea Britanie si SUA: carte pentru copii si adolescenti, benzi desenate, SF si Fantasy, literatura clasica, moderna si contemporana, romane istorice, politiste, albume de arta, carti de arhitectura si design, tarot, cursuri audio si interactive de invatare a limbilor straine, dictionare si enciclopedii.

Nautilus Prodim – English Books
Doina Hanu, manager
Str. Arh. Ion Mincu 17, Sector 1, 011356 Bucuresti
Tel: 021 2225030, Fax 021 2230037
www.nautilus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *