Blitz Show- primul show cultural din România

Vă invităm la Blitz Show, eveniment care va avea loc în Bucureşti – 4 iunie 2010, ora 19, Old Scool Pub, în incinta Casei de Cultură a Studenților Grigore Preoteasa. Tema este : blogging şi poezie online. Concurs dinamic, spontan si inteligent are invitaţi care trec prin diferite probe şi sunt jurizaţi. Câştigătorul primeşte un premiu creativ.

Prima ediţie a acestuia s-a desfăşurat în martie 2010. De atunci s-au realizat numeroase schimbări de probe, pentru că deviza care stă la baza organizării este dinamismul. Evenimentul a avut de fiecare dată invitaţi noi, videoclipuri şi alte elemente legate de temă. Pe lângă acestea, showul este condimentat cu reprize de slam poetry, concursuri cu premii în cărţi, proiectii de videopoeme, un concurs de minciuni, videouri şi întrebări aleatorii adresate de public.

Invitaţii evenimentului sunt:

Claudiu Komartin

Claudiu Komartin are 26 de ani şi s-a născut în Bucureşti. A publicat câteva volume de poezie: Păpuşarul şi alte insomnii (Editura Vinea, 2003, 2007), Circul domestic (Editura Cartea Românească, 2005) şi, mai recent, Un anotimp în Berceni (Editura Cartier, 2009, 2010).

Cristi Cotarcea

Cristi a terminat Facultatea de Limbi Străine, specializările sârbă şi hindi, a hoinărit doi ani prin India cu burse, iar acum se gândeste să facă înconjurul lumii pe jos, din lipsă de ocupaţie. Mai multe date puteţi să găsiti pe blogul sau personal http://zmeulclandestin.blogspot.com/

Florin Silsteanu

Corespondent de război în Iugoslavia, stegar al Revoluţiei noastre, Florin trăieste din scris. Începând cu 5 iunie 2007, el este membru al Uniunii Scriitorilor din România. Printre altele, Florin a scos câteva volume de poezie Nunta de semne, Fratele meu, Dumnezeu, Pământ nicăieri şi a fost premiat de Academia Română pentru Manifestul Român.

Intrarea se va face pe baza biletului cumăarat la intrare, în valoare de 5 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *