Compania Dan Puric prezinta Fantasmagoriam spectacol la Cluj

Joi, 10 iunie 2010 in Auditorium Maximum are loc spectacolul Fantasmagoria a companiei de teatru Dan Puric, Passe Partout. Pentru prima data pe scena de teatru clujeana, spectacolul promite sa aduca “o poveste care seamana cu un film rusesc, cu nostalgii si troiene, ingenios indulcita cu nazdravanii romanesti”. Biletele se gasesc la libraria Carturesti din Iulius Mall.

Spectacolul ii are in distributie pe Vadim Rusu (care semneaza si regia spectacolului), Nadejda Dimitriu, Petru Ciobanu si Petrica Voicu.
“Fantasmagoria” este “un spectacol-reverie, in timpul caruia cei patru actori te vor face sa crezi ca ai ajuns in mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, un basm in care Ileana Cosanzeana e stapana apriga peste trei Pacala rataciti prin viscol”. “O creatie la granita dintre pantomima si circ, la fel de stranie si de fascinanta ca o plimbare de o ora de-a lungul Siberiei cslare pe spinarea lui Fram, ursul polar informeaza Compania Passe-Partout “Dan Puric”.

Spectacolul face parte dintr- o serie de evenimente organizate pentru aniversarea a 5 ani de 24-FUN. Tot in cadrul acestei sarbatoriri, va avea loc un mini-festival de doua zile in Piata Muzeului, cu spectacole de jazz si chitara live, autografe de la personalitati sportive clujene, demonstratii de capoeira si jonglerii sau targuri de carte si lucruri facute manual (hand made) precum si un concert cu Mihai Margineanu, desfasurat in Club Ring.

Organizator, Hosus Media
HosuS Media este o tanara agentie de publicitate cu activitati in Cluj-Napoca, avand in portofoliu revista Casa si Biroul editia de Cluj, harta gratuita miniMAP Cluj-Napoca, portalul de harti online www.miniMAP.ro. Compania a organizat o serie de evenimente: Expo Casa si Biroul 2008 si 2009, Targul de cariere Sibiu si Craiova 2008, Noaptea devoratorilor de publicitate 2008 n Cluj si Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *