Bogdan Teodorescu, in dialog cu cititorii in Club A

Bogdan Teodorescu, autorul volumului Cinci milenii de manipulare, este invitat luni, 28 ianuarie 2008, ora 18, in Club A la Ziua consumatorului de media. Dezbaterea, a carui moderator este Horea Badau, il are ca invitat si pe Bogdan Hrib, publisher Tritonic Grup Editorial.
Sunteti asteptati la prezentarea unei retete ce se perfectioneaza de mai bine de cinci milenii si a omului modern care crede ca nu mai poate fi manipulat deoarece cunoaste ingredintele.

Cinci milenii de manipulare
Omul modern este o victima probabila a propagandei, omul modern este o victima sigura a manipularii din partea organizatiilor politice, dar si a celor comerciale sau de media.
Omul modern este masurabil din punct de vedere sociologic, este determinabil din punct de vedere psihologic si este parte a unui organism complex, dar perfect analizabil care se numeste opinie publica.
Fiecare rand citit intr-un ziar, fiecare film vazut, fiecare reclama intalnita pe drum, fiecare discurs politic, fiecare demers al societatii civile il afunda si mai mult intr-o lume a multiplelor optiuni, toate precomandate, dar niciuna izvorâta pur si simplu din mintea sa.
Un individ unidimensional prins intre multiple canale de comunicare.

http://tritonicnews.blogspot.com
www.tritonic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *