Bujor Nedelcovici prezent la Gaudeamus 2010

Bujor Nedelcovici, unul dintre cei mai importanti scriitori romani, isi va lansa volumul Cine sunteti, Bujor Nedelcovici? Bujor Nedelcovici in dialog cu Sergiu Grigore la Targul International Gaudeamus 2010. Autorul unei opere complexe si diverse: roman, eseu, film, jurnal, fotografie si publicistica, Bujor Nedelcovici va fi prezent la Targul International Gaudeamus 2010 pentru lansarea cartii: Cine sunteti, Bujor Nedelcovici? Bujor Nedelcovici in dialog cu Sergiu Grigore.
Evenimentul, urmat de o sesiune de autografe, va avea loc duminica, 21 noiembrie, ora 11.00, in Sala Cupola (Pavilionul Central Romexpo).
Vor participa, alaturi de autor, scriitoarea Ana Blandiana si Vlad Constantin, redactor al Editurii ALL.

“Acum, cand am ajuns la sfarsitul acestui dialog, care a durat cativa ani, ce semnificatie are, pentru dumneavoastra? Sunt memorii indirecte, o biografie, o destainuire sau o simpla convorbire care a sarit de la un subiect la altul?”

“Cred ca este o confesiune si, in acelasi timp, o biografie indirecta, pentru ca m-ar fi plictisit un text care sa inceapa cu: “M-am nascut.” Nu am evitat si nici ocolit intrebarile care pareau stanjenitoare, indiscrete, si aceasta a fost proba sinceritatii: pot sa vorbesc despre mine si preocuparile mele din diverse domenii fara sa trisez!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *