Editura Lumen va asteapta la Gaudeamus

Ati inceput deja listele de Craciun… cei dragi sunt in asteptare de cadouri minunate… Sau poate doar vreti sa descoperiti noile aparitii in materie de carte? In acest caz Editura Lumen are placerea de a va invita la Targul International Gaudeamus Carte de Invatatura, editia a 17-a, ce se va desfasura in perioada 18 22 noiembrie in cadrul Pavilionului Central Romexpo, Bucuresti. Editura Lumen va asteapta cu volume inedite la pret de sarbatoare.

In perioada 18 22 noiembrie 2010 Editura Lumen va participa la un eveniment de sarbatoare – Targul International Gaudeamus – Carte de Invatatura, Bucuresti. Cititorii si vizitatorii nostri sunt asteptati cu drag sa paseasca pragul standului 349 aflat la nivelul 7.70 pentru a afla secretele ascunse in spatele cartilor noastre. Editura Lumen va asteapta sa descoperim impreuna noutatea adusa de informatii de specialitate dar si frumusetea din spatele poeziilor sau a povestilor pentru copii care nu mai sunt copii.

De joi, 18 noiembrie incepand cu orele 16:00 pana luni, 22 noiembrie, orele 16:00 Editura Lumen pune la dispozitia publicului larg volume accesibile pentru toti doritorii de carte stiintifica si de cultura. Vizitatorii si cititorii nostri se vor bucura in mod special de volumele ce au fost finantate gratie Adminsitratiei Fondului Cultural National la finele anului 2009. Va reamintim ca in editia 2009 a concursului de proiecte editoriale, AFCN a creditat Editura Lumen acceptand sa sutina financiar toate cele 15 volume propuse.

Cadoul Editurii Lumen pentru toti vizitatorii Targului International Gaudeamus consta in preturile foarte accesibile la volumele noastre, variind de la 6 Ron pana la maxim 10 Ron pentru fiecare volum in parte. Pentru volumele care au pretul de pe carte peste 10 Ron acesta se va reduce pana la suma de 10 Ron.

Daca sunteti pasionati de cartea stiintifica atunci va recomandam urmatoarele:
– Antonio Sandu Dimensiuni etice ale comunicarii in postmodernitate
-Antonio Sandu Orientari metodologice privind dezvoltarea comunitatilor etnoculturale
– Simona Ponea O lume diferita, o lume la fel. Integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati locomotorii
– Corneliu Dragomir O socioantropologie a dezastrelor naturale
– Madalina Virginia Antonescu Institutiile Uniunii Europene in perioada Post Nisa
– Tomita Ciulei Mic tratat de gnoseologie
– Daniel Cojanu Ipostaze ale simbolului in lumea traditionala
– Tudor Radu Popescu Salvarea bisericilor de orice rit din Romania sub ocupatia militara Sovietica
– Constantin Marin Isihasmul in Manastirile spatiului mioritic romanesc
– Geo Vasile De veghe in lanul de proza
– Aurica Stan Exilul ca trauma / Trauma ca exil in opera lui Norman Manea

Daca teatrul este pasiunea Dumneavoastra atunci neaparat trebuie sa aflati tainele ascunse de Alina Sandra in volumul Teatrul nocturn. Captarea viselor.

Sau poate o parte a Dumneavoastra nu a renuntat la copilarie atunci autorul Horia Hulban va invita intr-o lume de Povesti pentru copii care nu mai sunt copii si pentru adulti care mai sunt copii.

Editura Lumen nu a uitat nici de iubitorii de poezie si vine astfel cu doua volume inedite, un perfect cadou sau o solutie perfecta sa scapati de cotidian: Antonio Sandu cu volumul Atlas ezoteric de adorat femeia si Radu Vasile Chialda cu al sau Tonomatul cu vise.

Editura Lumen va asteapta la standul propriu, nr. 349, nivelu 7.70, din cadrul Targul International de Carte Gaudeamus – Carte de Invatatura, in perioada 18 22 noiembrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti, pentru a va bucura de cartile noastre la cele mai accesibile preturi.

One thought on “Editura Lumen va asteapta la Gaudeamus”

  1. Editura Lumen,participa la targul de carte Gaudeamus 2011,m-ar interesa Masca de fier a Regelui – Soare” al autorului Alexandr Trubca ,as putea sa o gasesc?Va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *