Campania ”Copiii iubesc lectura” continua

Campania nationala online pentru promovarea lecturii pentru copii continua pana pe 19 noiembrie!

Vreau sa crestem o tanara Romania care citeste! Impreuna, vreau sa ii vedem si sa ii incurajam pe cat mai multi copii sa citeasca. Prin educatie putem sa le oferim tot ce este mai bun celor mici.
Putem sa schimbam Romania in bine, pornind devreme, cu pasi mici si siguri, sa construim un viitor mai bun pentru viitorul copiilor nostri! Si asta doar citind.
Ce trebuie sa faceti sa va alaturati acestei initati:
Suprindeti-va copilul sau copiii intr-o fotografie care sa prezinte/ sa sugereze relatia cu cartea si lectura. Dati Like la pagina Boko de pe Facebook, postati poza pe wall cu mentiunea: Nume Prenume copil/copii, varsta, localitate. Rugati-va prietenii sa va dea cat mai multe „Like”-uri* la poza si puteti caştiga urmatoarele premii:
1. Toti participantii care posteaza poze pe wall-ul Boko beneficiaza de o reducere de 50 lei la taberele de schi din sezonul 2011-2012 realizate de Progressive Sports.
2. Primii 3 castigatori ale caror poze au cele mai multe Like-uri vor primii urmatoarele jucarii din partea magazinului online Picus.ro: un puzzle din lemn, un leagan copil, un set mobilier papuşi jucărie (jucariile sunt recomandate pentru varsta de peste 3 ani).
3. Primele 20 de poze cu cel mai mare numar de Like-uri, adunate pana la 19 noiembrie vor caştiga un pachet cu carti din partea Boko, Consiliului International al cartii pentru copii si tineret (IBBY), editurilor Meteor Press, Carminis, Sigma Cartea Copiilor.
4. Cele mai votate si mai creative poze vor face parte dintr-o expozitie in cadrul Targului International Gaudeamus– Carte de invatatura si timp de 3 zile pe fatada media a magazinului COCOR.
Campania se va incheia cu o gala de premiere in cadrul Targului si cu un moment de lectura in cadrul caruia se vor citi povesti si vom realiza concursuri cu premii pentru cei mici.
Daca nu aveti copii, indemnatii pe cei care au sa participe sau sa vina la Gaudeamus.
Regulamentul si premiile concursului le gasiti pe site-ul Boko si pe pagina de facebook la sectiunea Notes.
Ce carti le plac copiilor? Cine adoarme cu cartea in brate? Care este ora preferata pentru lectura? Cum alegeti cartile pe care sa le cititi?
Fiti creativi, asteptam sa vedem cei mai frumosi cititori ai Romaniei!
Parteneri: Metero Press, Carminis, Sigma, Cartea Copiilor, Picus.ro, Progressive Sports, Magazinul COCOR.
Aşteptăm pozele voastre!
*Mentionez ca: Likurile pentru fotografii sunt tocmai pentru a promova lectura prin principalul mijloc care a inlocuit-o. Am ales aceasta campanie in mediul online pentru ca e important sa il folosim intr-un mod pozitiv si cu rezultate cat mai bune.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *