CARTEA A CINCEA DIN CRONICILE WARDSTONE – GREŞEALA VRACIULUI de Joseph Delaney

În România, cărţile din seria Cronicile Wardstone s-au vândut în peste 30.000 de exemplare, fiind numărul 1 în topurile de vânzări Diverta. Bătălia Vraciului, cartea a patra din Cronicile Wardstone, a fost votată Cartea Anului 2007 de cititorii Diverta Magazin.

– LANSARE OFICIALĂ ÎN BUCUREŞTI (librăria Diverta Magheru, 7 noiembrie 2008, ora 18.00) ŞI BRAŞOV (librăria Şt. O. Iosif, 8 noiembrie 2008, ora 13.00) ÎN PREZENŢA AUTORULUI
– Seria CRONICILE WARDSTONE s-a vândut în peste 1.000.000 de exemplare
– Peste 30.000 de exemplare vândute în România
– Seria CRONICILE WARDSTONE a fost tradusă până acum în 24 de limbi
– Filmul în producţie la Warner Bros.

GREŞEALA VRACIULUI de Joseph Delaney
CARTEA A CINCEA DIN CRONICILE WARDSTONE

Comitatul devine un loc tot mai periculos pe zi ce trece, aşa încât Tom este trimis de magistrul său în nord, pentru a studia timp de câteva luni cu un alt vraci, Bill Arkwright. Metodele acestuia sunt mai neortodoxe, dar a pregătit la vremea lui mulţi ucenici, iar acum a venit timpul să facă acelaşi lucru pentru Tom. Când Cel Rău îşi trimite fiica, pe cumplita vrăjitoare Morwena, să-l ucidă pe băiat, Bill face o greşeală şi Tom e nevoit să-şi înfrunte singur duşmanii. Vraciul şi Alice îi sar în ajutor, dar vor putea oare înfrunta o asemenea putere întunecată? Iar greşeala Vraciului aduce Întunericul mai aproape de victoria finală.

Traducere: Cristina Jinga
12×16,5 cm; 432 pag.
Preţ: 37,50 lei

OSEPH DELANEY – un Edgar Allan Poe pentru adolescenţi!
S-a născut la Preston, Marea Britanie, în 1945, şi locuieşte în Lancashire, cu soţia sa. Are trei copii şi patru nepoţi. Absolvent al Universităţii Lancaster, Delaney este în prezent şeful Departamentului de Studii Media şi Film la Colegiul Blackpool. În 2004, la 59 de ani, Delaney publică primul său roman pentru adolescenţi: Ucenicul Vraciului, care ajunge rapid în topul vânzărilor principalelor librării din Marea Britanie şi nu numai.

Asemenea romanelor Stăpânul Inelelor şi Cronicile din Narnia, Ucenicul Vraciului va fi ecranizat, drepturile pentru film fiind deja cumpărate de Warner Bros. Studio.
Autorul scrie acum al şaselea volum al Cronicilor Wardstone, considerate de presa britanică una dintre cele mai apreciate serii de cărţi pentru copii şi adolescenţi ale momentului.

2 thoughts on “CARTEA A CINCEA DIN CRONICILE WARDSTONE – GREŞEALA VRACIULUI de Joseph Delaney”

  1. Cele mai bestiale carti! imi mai trebuie doar a-6-a si o voi cumpara chiar azi! Cele mai reusite carti

  2. Cea mai reusita serie (intrece si harry potter si amurg si tot ) :X … eu abia astept sa apara volumul 8 pt ca dupa cate am auzit eu actiunea o sa fie plasata in transilvania zona castelului Bran , poate si castelul Dracula (zona mea ^ ^)

    Y!m: razvy3331992

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *