Cartea de acasa – Colectie unica de literatura romana originala si completa

 Editura Erc Press lanseaza Colectia “Cartea de acasa”, o serie saptamanala de volume intr-o editie de lux, menita sa ofere cititorilor scrieri de referinta ale literaturii noastre clasice si contemporane. 

“Cartea de acasa” reuneste, in volume legate cu maiestrie, scrieri veritabile, integrale, insotite de Glosare ce readuc in atentia cititorului cuvinte pierdute de vreme.

Documentarea a fost facuta din editii inaccesibile publicului larg pana acum, editii anterioare vechi, unicate si originale, adunate din arhive si anticariate.

Aceasta debuteaza cu un volum consacrat operei lui Ion Creanga, “Amintiri din copilarie – Povesti. Povestiri” si poate fi gasit, incepand de azi, 27 Aprilie 2009, la toate chioscurile de ziare, intr-o prezentare unica, la pretul de doar 10.99 lei.

Volumul “Amintiri din copilarie – Povesti. Povestiri”, caracterizat de umorul generat de starea de buna dispozitie, atrage prin exprimarile mucalite, caracterizarile pitoresti cu ajutorul cuvintelor familiale, combinatiile neasteptate de cuvinte, ironia, poreclele personajelor sau nenumaratele situatii si intamplari in care sunt puse personajele.

In plus, cumparatorii Colectiei “Cartea de acasa” pot castiga saptamanal, prin tragere la sorti, o biblioteca in valoare de 2.500 lei.

Descopera istoria literaturii romane, volum cu volum!
Colectioneaza literatura autentica!

Bucura-te de carte!
Editura Erc Press – o editura pentru toate varstele!
… pentru copilul tau si pentru tine!

Piata Presei Libere nr. 1, sector 1, Bucuresti
www.ercpress.ro

6 thoughts on “Cartea de acasa – Colectie unica de literatura romana originala si completa”

  1. Am cumparat primul volum al colectiei dar cel de-al doilea nu a fost distribuit la chioscul de unde cumpar.Pretul poate fi mai mic,dupa parerea mea.Exista greseli in textul Amintirilor,lucru imposibil de exp[licat pt o editura serioasa de la care am facut multe comenzi dfe manuale de engleza pt elevii mei.

  2. as vrea sa stiu cate volume se vor scoate.am cumparat cele 3 care au aparut.as dori un raspuns .multumesc anticipat.

  3. vreau sa stiu ce carti urmeaza sa fie publicate si cele care au fost deja intrucat as dori sa le comand pe toate.pana acum am cumparat de la adevarul dar scumpirea cestora m-au facut sa nu le mai iua.

  4. as vrea sa stiu cate carti sunt in colectie ,in vederea unui abonament la edit dvs.va multumesc

  5. as vrea sa stiu cate carti sunt in colectie ,in vederea unui abonament la edit dvs.va multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *