Cartea lui Frank Schatzing, Adancuri, (Ed. RAO, 2007) va fi ecranizata de Uma Thurman

Faimoasa pentru rolurile din filme precum Pulp Fiction sau Kill Bill, actrita si producatoarea Uma Thurman a anuntat ca lucreaza le ecranizarea filmului Adancuri, adaptare pentru marile ecrane a thrillerului ecologic scris de Frank Schatzing.

Uma Thurman nu ar refuza un rol in film
Drepturile de ecranizare a bestsellerului scris de faimosul autor german au fost cumparate de casa de productie a Umei Thurman inca din 2006. Filmarile urmeaza sa inceapa in 2009, iar productia va fi una cu buget mare. Numele regizorului sau distributia filmului nu au fost facute publice, insa Uma Thurman a declarat recent, la Berlin, ca daca i se va cere, va accepta sa interpreteze un rol principal. 

Scenarist premiat cu Oscar
Cartea lui Frank Schatzing m-a entuziasmat, este foarte neobisnuita, a declarat Uma Thurman. Actrita a precizat ca adaptarea textului pentru marele ecran a fost facuta de Ted Tally, castigator al Premiului Oscar pentru scenariul sau de la Tacerea mieilor.

Un thriller ecologic de succes
Frank Schatzing pune in scena, in romanul Adancuri, batalia naturii impotriva omului intr-o succesiune de evenimente care iti taie rasuflarea. Petrolistii descopera pe fundul marii organisme ciudate. Balenele din apele Columbiei britanice trec prin schimbari infricosatoare si incep sa atace ambarcatiunile. Biologul norvegian Sigur Johanson nu crede in coincidente. Cercetatorul Leon Anawak, specialist in comportamentul balenelor, presimte o catastrofa. Din adancul oceanelor natura ameninta…

Autorul – specialist in comunicare
Nascut pe 28 mai 1957, autorul s-a specializat in stiintele comunicarii, dupa care a condus propria agentie de publicitate. A inceput sa scrie in 1990, iar succesul a venit in 2004, odata cu publicarea romanului Adancuri. 

Adancuri, de Frank Schatzing, aparuta la Editura RAO in 2007, este disponibila in toate librariile.

http://www.rao.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *