Carti personalizate pentru copii pe teme educative

Casa Spiridusilor lanseaza:
Poveşti personalizate pentru copii-un cadou educativ, amuzant şi original

Ideea de poveste personalizată nu mai e nouă pe piaţa românească. Casa Spiriduşilor însă vine cu o tematică nouă, autoarea poveştilor inspirându-se din viaţa copilului ei de 3 ani, care îi oferă zi de zi mari provocări, dar şi mari bucurii. Astfel, cărţile vorbesc despre cum să nu-l mai uităm pe „te rog” şi pe „mulţumesc”, despre cum să ne îmbrăcăm singuri, cum să dormim singuri în pat, cum să împărţim jucăriile cu alţi copii, cum să mâncăm spanac, mazăre şi alte legume, să fim curajoşi la doctor şi la înot etc.
Ajutoarele părinţilor sunt „echipa de cuminţenie”: Ariciul Ţep-Ţep, Iepuraşul Pam-Pam, Bufniţa Buf-Buf şi Buburuza Ruza-Ruza. Ei intervin în disciplinarea copiilor cu vârste între 2 şi 6 ani, râzând şi jucându-se, dar fiind şi fermi atunci când trebuie.
Cât de curând, Casa Spiriduşilor va veni cu noi teme, adaptate şi altor vârste, mai mari.
Fiind gândite să vină în ajutorul părinţilor, cărţile vor fi personalizate cu numele copilului pentru care se face comanda, vârsta lui, numele educatoarei sale, jucăria lui preferată, hăinuţa care îi este dragă, oraşul în care trăieşte, numele prietenilor/fraţilor săi ş.a. Impactul asupra copilului, care devine personajul principal al poveştii, cel care primeşte multe recompense de la „echipa de cuminţenie”, este foarte mare.
Poveştile sunt frumos ilustrate, gândite în variante pentru băieţi şi pentru fetiţe, şi disponibile în mai multe limbi: română, germană, engleză, franceză şi maghiară.
Comenzile se pot face online sau prin e-mail:
www.povestepersonalizata.ro
e-mail: contact@povestepersonalizata.ro
Telefon: 0722 78 68 50 şi 0770 652 961
Simona Gouraud şi Codruţa Toma
Casa Spiriduşilor
Timişoara

Casa Spiridusilor va ofera \’o poveste pentru fiecare copil\’, o carte cu totul speciala, un instrument \’magic\’ pentru parinti si un prilej de bucurie pentru cei mici!

www.povestepersonalizata.ro
e-mail: (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
Telefon: 0722 78 68 50 şi 0770 652 961

www.povestepersonalizata.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *