Cea mai populară pisică din lume, Garfield, la Târgul Internaţional Gaudeamus

Garfield, o pisică curioasă şi care se ţine mereu de şotii, vine pentru prima oară la Târgul International Gaudeamus, în perioada 25 – 29 noiembrie, în Pavilionul Central de la Romexpo. Garfield a venit în România cu numeroase surprize, premii şi o revistă în limba română nou-nouţă, care abia aşteaptă să fie citită de publicul român.

Sâmbătă, 28 noiembrie, este ziua Garfield la Târgul Internaţional Gaudeamus! În această zi, va avea loc lansarea primului număr din revista cu pisica trăznită, la care se vor adăuga numeroase alte surprize. Doar în cadrul târgului, cei care doresc să se aboneze la această revistă vor primi un cadou surpriză şi vor beneficia de un discount preferenţial. Pe cei mai somnoroşi, care nu vor ajunge la târg, Garfield îi invită să viziteze site-ul mediadocs.ro, unde pot găsi mai multe variante de abonare.

Mai mult, Garfield a pregătit pentru sâmbătă şi un concurs de fotografie, la care trebuie neapărat să partipici! Vino şi împrieteneşte-te cu Garfield, fă-ţi o poză cu celebrul personaj şi fii vedeta numărului următor al revistei. Cea mai haioasă poză cu personajul nostru va fi publicată în numărul următor, iar fericitul câştigător primeşte şi un abonament de 1 an la această revistă.

Aşadar, ai o mulţime de motive pentru care trebuie să vii sâmbătă la târg. Garfield abia te aşteaptă!

Mai multe informaţii despre Garfield în România puteţi afla vizitând www.garfieldromania.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *