Cele mai frumoase iubiri, pe primul loc in topul vanzarilor la Gaudeamus

Ieri s-a dat startul Targului International de Carte Gaudeamus, unde Editura Cartile Tango va fi prezenta pana duminica, oferindu-va cele mai frumoase volume de dragoste si povesti de viata.

Prima zi a Targului Gaudeamus a fost una foarte reusita pentru Editura Cartile Tango, intrucat ne-am intalnit la targ cu vechi iubitori ai revistei Tango, cu noi membri ai comunitatii virtuale create in jurul blogurilor Tango, dar si cu persoane ce au fost cucerite imediat de cartile frumoase de la standul Editura Cartile Tango.

In plus, Ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Luminita Placinta, a vizitat standul Editura Cartile Tango si a fost placut impresionata de oferta noastra, plecand de la Gaudeamus cu mai multe volume publicate de Tango.

Pe primul loc in topul vanzarilor de ieri de la Gaudeamus se afla volumul antologic prezentat de Alice Nastase Cele mai frumoase iubiri, fiind urmat indeaproape de Noi suntem zeite carte postala si Care pe care: femei si barbati, de Aurora Liiceanu si Alice Nastase.

http://revistatango.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *