Clever Travel, revista de turism

Editura Domus Magazin prin revista CLEVER TRAVEL, va ofera in acesta luna cateva alternative la locurile clasice de vacanta. Locuri in care nu v-ati fi gandit sa va petreceti zilele libere, ascund surprize extrem de placute. Iar noi vi le dezvaluim cu drag.

Incercati o vacanta la Helsinki! Temperaturile sunt placute, iar din iunie pana in august, soarele se lasa greu dus la culcare.
Ce ziceti de o vizita in Malaezia pentru a vedea locul unde anual, milioane de hindusi se autoflageleaza in schimbul iertarii pacatelor? Iar dupa atat de multe plimbari, va invitam sa descoperiti bucataria belgiana care va surprinde prin savoare si originalitate.
Daca va tine fizicul incercati un canioning, un sport cu adevarat extrem. Si daca
v-ati indragostit, mergeti neaparat la Capri sau inchiriati o limuzina!

CLEVER TRAVEL vine cu un cadou special pentru tine: ”DVD Sub zero” – Laponia, puritate si salbaticie!

Descopera povestea unei aventuri la capatul Europei! Traseul incepe la Helsinki de unde echipa incepe drumul spre cel mai nordic punct al continentului.
La Rovaniemi, cel mai mare oras al nordului inghetat, spectatorul are ocazia de a vizita cel mai mare muzeu arctic dar si de a se delecta cu cocktailuri la unul dintre cele mai bune cluburi de noapte din oras.
Odata trecut cercul polar, peisajul se schimba, incepe iarna si apare, normal zapada. Echipa viziteaza doua dintr asezarile pitoresti din zona: Inari si Nellim.
Aventura se incheie in Norvegia, acolo unde se termina Europa continentala, la Capul Nord.
“Subzero” este o poveste despre supravietuire in zona arctica, despre oamenii nordului si despre cat de simplu este astazi sa ajungi in locuri care odinioara erau rezervate doar celor mai curajosi exploratori.

Totul, intr-o prezentare de exceptie!
CLEVER TRAVEL – revista calatoriilor inteligente!

Editura DOMUS MAGAZIN este lider pe piata de HOME &DECO si are in portofoliu revistele lunare cum sunt CAMINUL,DOMUS CASA MEA , PLANUL CASEI MELE ,DOMUS UTIL si emisiunile tv cum suntCAMINUL de 5***** si Totul despre CASA MEA.

www.hiparion.com

2 thoughts on “Clever Travel, revista de turism”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *