Editura Domus Magazin a finalizat procesul de rebranding pentru revista Casa Mea!

Editura Domus Magazin anunta finalizarea procesului de rebranding pentru revista Casa Mea, lider pe piata home&deco din Romania si revista cu cea mai mare audienta dintre revistele Domus Magazin. Schimbarea logo-ului si a layout-ului revistei constituie elementele grafice definitorii pentru procesul de rebranding, ca o consecinta a cresterilor si dezvoltarii din ultima perioada si pentru o comunicare eficienta pe piata a competentelor specifice.

Numarul din mai al revistei Casa Mea apare intr-o noua prezentare grafica, cu o structura editoriala mai complexa si mai utila cititorilor. Formula grafica aduce un plus de eleganta si de concentrare a informatiei in casete usor de citit si de reperat de catre cititori. Noua Casa Mea aduce, aşadar, pe langa o formula grafica îmbunatatita, un plus de informatie, gen “sfaturi” şi “idei”, cititorilor dornici de a se inspira din cele mai reusite case si gradini. Rubrica de prezentari de case constituie scheletul de baza al revistei, pe care s-au articulat celelalte rubrici, dintre care se distinge “Casa mea – pas cu pas”, unde se vor prezenta în serial toate informatiile necesare construirii unei case.

Ne-am propus sa aducem cititorilor nostri, alaturi de colaboratorii specialisti si cu firmele din domeniu, cele mai noi informatii din domeniul constructiilor, prezentate în rubrici cu traditie, precum: “Constructii, “Arhitectura”, “Specialisti”, “Materiale de constructii”. Rubrica “Exterior” beneficiaza înca din acest numar al revistei de un spaţiu amplu acordat gradinilor – concretizat într-un numar mai mare şi mai divers de articole, astfel încat, aceasta sa devina un veritabil ghid pentru amenajarea gradinii.

Revista Casa Mea este editata de Domus Magazin, liderul de piata in domeniul Home&Deco din Romania, cu peste 10 ani de activitate si experienta in aceasta piata. Portofoliul Domus Magazin include 7 reviste lunare: Caminul, Casa Mea, Planul Casei Mele, Domus, Unelte si Echipamente, Domus Util, Clever Travel si emisiunile TV: Caminul de 5 stele, Totul despre Casa Mea si Art Style.

Editura DOMUS MAGAZIN este lider pe piata de HOME &DECO si are in portofoliu revistele lunare cum sunt CAMINUL,DOMUS CASA MEA , PLANUL CASEI MELE ,DOMUS UTIL si emisiunile tv cum suntCAMINUL de 5***** si Totul despre CASA MEA.

Editura Domus Magazin ,Delia Rus, Pr. Manager,Piata Presei Libere nr. 1 corp A3 ,latura stg. etj. 1 sect. 1 Bucuresti.
www.hiparion.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *