Cum sa fii un bun parinte

Fiecare parinte isi doreste ce e mai bine pentru copilul sau.

Cartea “Cum sa fii un bun parinte“ se doreste a fi un ajutor nepretuit pentru parinti in ceea ce priveste dezvoltarea copiilor si invatarea lucrurilor necesare si esentiale pentru a reusi in lumea competitiva de astazi. In carte veti gasi `regulile de aur` care, aplicate, vor imbunatati relatia cu copilul si vor rezolva cea mai mare parte a problemelor pe care le aveti cu copiii.

Scrisa intr-un limbaj simplu si usor accesibil tuturor parintilor, cartea `’Cum sa fii un bun parinte` usureaza cea mai importanta sarcina a vietii fiecaruia, aceea de a fi parinte. Ea ofera idei valoroase, sugestii si metode pentru a deveni parintele ideal. Ne ajuta sa-l invatam pe copil valorile unei familii, sa-i crestem increderea in sine, sa-i incurajam pasiunile si entuziasmul. Aplicand trucurile din carte veti avea un copil fericit, optimist si cu o atitudine pozitiva. In carte veti gasi diverse idei pentru a-l ajuta sa obtina echilibrul emotional, sa invete mai bine si sa atinga potentialul maxim de dezvoltare intelectuala.

Mai multe detalii despre carte, articole pentru parinti si povesti cu morala pentru copii la:
http://www.timeconsulting.ro/desprecopii/html

Cu totii stim cat de importanta este o viata echilibrata si armonioasa. Dar in societatea de astazi – in care ne simtim `prinsi` – e foarte dificil sa uitam de grijile vietii de zi cu zi si sa ne amintim sa traim frumos, oferind si gasind la randul nostru sprijin in familie.
Ne-am gandit ca experienta noastra in calitate de parinti ar putea sa te ajute si pe tine in relatiile cu copiii tai, prin urmare iti impartasim din ea in diverse moduri: articole, carti sau povesti pentru copiii tai.

Time Consulting, Campina, Sanda Arsene – Marketing Manager, Tel. 0745061783
www.timeconsulting.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *