Dai carte, ai parte – 2011

Dupa succesul inregistrat anul trecut, Diverta relanseaza campania „Dai carte, ai parte!” In perioada 10 februarie – 15 august 2011, donezi o carte veche si primesti un cupon de reducere de 20% din pretul recomandat de editura, pentru o carte noua. Voucherele de reducere nu se cumuleaza pentru achizitia unui titlu si pot sa fie folosite in termen de 15 zile de la acordare.

diverta
diverta

Cartile primite sunt directionate catre SOS Satele Copiilor si Fundatia RTC, precum si catre biblioteci din intreaga tara si centre de copii.
In prima editie a campaniei “Dai carte, ai parte!” s-au donat 11.400 de carti.
O parte dintre ele a fost donata pentru infiintarea Bibliotecii Romanesti din Canada la care Diverta a primit titlul onorific de Membru Fondator.
“A fost o surpriza placuta pentru noi sa avem un succes al campaniei peste asteptarile noastre. Am primit cereri de la bibliotecile din tara pentru a le dona carti, avand in vedere fondul de carte cat si bugetul restrans de care dispun.” – Amalia Buliga – CEO Diverta
Editurile care participa la campanie sunt: Rao, Corint, Litera International, Trei, Humanitas, Curtea Veche, House of Guides, ERC Press, Tritonic, Injoy Books, Noi si Pandora M.

3 thoughts on “Dai carte, ai parte – 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *