Alimente pentru o viata sanatoasa – cea mai recenta carte semnata G. Mencinicopschi si G. Puia Negulescu

Joi, 10 februarie, incepand cu ora 17.30, la libraria Dalles, editura Litera va lansa Alimente pentru o viata sanatoasa – cea mai recenta carte semnata G. Mencinicopschi si G. Puia Negulescu.

Ne vom bucura de prezenta autorilor, precum si de cea a Simonei Balanescu – producator si realizator TV, in calitate de vorbitori.
Gazda evenimentului va fi Dan Vidrascu – director general Litera.

Lansarea se va incheia cu o sesiune de intrebari, raspunsuri si autografe.

Cartea in discutie prezinta detaliat rolul alimentelor si al substantelor considerate esentiale pentru mentinerea sanatatii.
Autorii sunt doua personalitati in domeniul nutritiei prof. dr. G. Mencinicopschi – specialist in alimentatie si nutritie umana, directorul Institutului de Cercetari pentru Chimie Alimentara si prof. dr. G. Puia Negulescu – specialist in nutritie comparativa, membru al Societatii Americane de Chimie.

* * *

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

P
http://www.litera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *