Dalles: donezi carti vechi si primesti un cupon de reducere

Incepand cu data de 15 iunie a.c. la Libraria Dalles din centrul capitalei, in schimbul unei carti vechi primesti un cupon de reducere de 15% pentru un volum nou. Donezi carte, ai parte! – se desfasoara pana pe data de 5 septembrie, iar cartile care se vor dona urmeaza sa fie directionate catre Fundatia RTC care la randul ei le va directiona catre bibliotecile unor scoli din Bucuresti, cat si catre centre de copii si batrani. Cartile deteriorate si mult prea “ciufulite” se vor trimite spre reciclare.

In aceeasi perioada campania se desfasoara si in cele trei magazine Diverta din Cluj-Napoca, sub sloganul “ Carti vechi pentru carti noi” – avand acelasi mecanism, iar Fundatia RTC va dona cartile scolilor si centrelor de copii si batrani din Cluj-Napoca.

Pentru fiecare carte donata se va primi in schimb un voucher de 15% discount care poate fi utilizat la achizitia unui volum nou. Voucherele nu se cumuleaza pentru achizitia unui titlu si pot sa fie folosite pana pe data de 15 septembrie.

“In urma unui studiu realizat de echipa interna in ceea ce priveste comportamentul consumatorului la raftul de carte am observant ca interesul pentru lectura nu a scazut atat de drastic, insa se observa o orientare inspre carti aflate la promotii si discounturi. Ideea de campanie este fondata pe dorinta noastra de a creste piata de carte prin incurajarea la lectura si de a facilita accesul la carti si celor care isi permit mai putin sau deloc placerea lecturii. Daca acest program pilot va avea success atunci ne dorim extinderea lui si in alte orase in care sunt prezente magazinele Diverta.” – Loredana Dobranis – Managing Director – Depozitul de Carte Distributie

Multumim pentru sprijin partenerilor media – Jurnalul National si agentiei de publicitate indoor Elevate cat si Fundatiei RTC – partener.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *