Dan Brown – Romania, pe Facebook

Dan Brown – Romania este un grup creat pe Facebook de Editura RAO, special pentru fanii celui mai faimos autor al momentului. In asteptarea publicarii celui mai nou roman al lui Dan Brown in limba romana, pagina de Facebook Dan Brown – Romania contine tot ce poate fi mai interesant: de la linkuri catre cele mai noi interviuri cu scriitorul, fotografii, coperta editiei romanesti, pana la date privind tirajele fulminante si vanzarile fara precedent sau informatii mai putin cunoscute despre maestrul “Simbolului pierdut”.

Prima pagina cuprinde o multime de noutati: una din teoriile expuse in cartea lui Dan Brown este accea ca daca mai multi oameni au acelasi gand, acel gand poate avea efecte fizice. Asa isi incepe recenzia Janet Maslin, prima care a remarcat importanta Codului. Articolul ei din The New York Times trebuie citit si poate fi gasit pe Dan Brown – Romania. Totodata, editura Knoph Doubleday, cea care a publicat in SUA “Simbolul pierdut”, ofera fanilor – dar si celor care pur si simplu iubesc cartea tiparita – un film de prezentare a procesului prin care cea mai ravnita si mai misterioasa carte prinde viata.

Tot aderand la acest grup, puteti afla detalii despre cum poate fi cumparata cartea in avans dar si despre alte titluri ale lui Dan Brown disponibile la Editura RAO. Oricine poate adera la grup accesand urmatorul link:
www.facebook.com/group.php?gid=141491380207&ref=nf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *