Descopera.ro: fenomene paranormale

Descopera.ro isi provoaca utilizatorii la o luna intreaga de incursiuni in paranormal printr-un nou serial de articole, reunite in maratonul Descopera Fenomenele Paranormale. Userii pasionati de fenomene paranormale vor putea citi despre cele mai bizare si neintelese credinte si despre intamplari si evenimente care au trezit curiozitatea omului din cele mai vechi timpuri pana in prezent.

Sub sloganul: Vezi dincolo de granita realitatii! cele mai importante fenomene paranormale sunt analizate in 31 de articole care dezvaluie utilizatorilor unele dintre cele mai neintelese intamplari. Pe parcursul celor 4 saptamani userii sunt invitati sa citeasca despre fenomene inexplicabile ca: precognitia, clarviziunea si levitatia.

Intrand zilnic pe site-ul www.descopera.ro, utilizatorii sunt invitati sa descopere mituri, legende populare si miracole inexplicabile savarsite de profetii, sihastrii, amani sau sfinti din diverse religii.

Pasionatii de paranormal pot fi primii care care citesc despre vindecari miraculoase, calatorii astrale si combustia spontana, abonandu-se le newsletter-ul site-ului.

Utilizatorii fideli care vor raspunde la intrebarile zilnice de concurs au sansa sa castige 2 serii celebre de dvd-uri: Destinatie Finala si Cosmarul de pe Elm Street.

Descopera Fenomenele Paranormale este cel de-al patrulea maraton de cultura generala initiat de www.descopera.ro, dupa Maratonul Misterelor, Descopera Preistoria si Descopera Teoria Conspiratiei.

4 thoughts on “Descopera.ro: fenomene paranormale”

  1. PARA-NORMAL.
    ISUS HRISTOS a mers pe ape,s-a facut nevazut,a prefacut apa in vin,a inmultit paine si peste,a potolit furtuna ,l-a inviat pe Lazar,a deschis ochii orbilor ,a inviat din morti,a iertat si iarta pacatele ,a fost si este DUMNEZEUL ATOTPUTERNIC.
    NU poate fi explicat ci numai crezut.
    Intra pe EVANGHELIA.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *